Atacăm din nou profitul în Cupa Spaniei: Levante și Athletic Bilbao luptă pentru un loc în finală unde îi aștetaptă Barcelona »»

2 luni in urmă 4

După ce ieri am făcut profit cu o selecție în cota 1.47 (n.r. gol marcat în ambele reprize) la returul semifinalei din Cupa Spaniei dintre Barcelona și Sevilla, decis în prelungiri cu 3-0, la finalul celor 90 de minute rezultatul fiind 2-0/1-0, la fel ca în tur, astăzi ne vom îndrepta atenția către cea de-a doua semifinală care se va disputa între Levante și Athletic Bilbao.

Manșa retur se reia de la scorul de 1-1, rezultat stabilit în tur, în urma căruia gazdele au luat o opțiune importantă la calificare, având șansa de a accede în ultimul act al Cupei Spaniei și în cazul unei remize albe  contra bascilor.

Va fi pentru a treia oară în mai puțin de o lună când cele două formații se vor afla față în față. După remiza din turul Cupei Spaniei de care am amintit, cele două au recidivat și în La Liga, de această dată pe „Estadi Ciutat de València”, duelul terminându-se tot cu 1-1.

Cele două formații sunt de valori apropiate, dovadă fiind și situația din clasament, gazdele fiind pe loucl 9 cu 32 de puncte în timp ce bascii se află în imediata apropiere, pe locul 10, cu 30 de puncte, dar cu un meci mai puțin decât adversara sa de astăzi. După cum bine știți, Athletic Bilbao a câștigat la începutul acestui an Super Cupa Spaniei, astfel că din acest puncte de vedere are un moral ascendent față de Levante. În plus, în ultimele 6 „directe”, Bilbao nu a cedat niciodată, având patru victorii, alte două partide terminându-se nedecis.

Pont: Levante – Athletic Bilbao, Athletic se califică – cota 1.65

Echipe probabile Levante – Athletic Bilbao:
Levante: Aitor Fernandez; Carlos Clerc, Ruben Vezo, Oscar Duarte, Jorge Miramon; Jorge de Frutos, Rober Pier, Mickael Malsa, Jose Luis Morales; Dani Gomez, Roger Marti
Athletic Bilbao: Unai Simon; Ander Capa, Unai Nunez, Yeray Alvarez, Yuri Berchiche; Unai Lopez, Mikel Vesga; Iker Muniain, Inaki Williams, Oscar de Marcos; Raul Garcia

The post Atacăm din nou profitul în Cupa Spaniei: Levante și Athletic Bilbao luptă pentru un loc în finală unde îi aștetaptă Barcelona »» appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă