Atac la adresa lui Neymar. "Face numai ce vrea, nu e posibil așa!" Directorul Sportiv al lui PSG, scos vinovat

2 săptămâni in urmă 12

  • La Liga: Villarreal - Levante, luni, 20:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Cadiz - Sevilla, luni, 22:15, Digi Sport 1

Jerome Rothen nu are milă de Neymar, pe care îl comsideră "răsfățat" de conducerea clubului, iar Leonardo este unul dintre principalii vinovați pentru comportamentul atacantului brazilian.

Rothen, acuze dure pentru Leonardo

Jerome Rothen a jucat pentru PSG între 2004 și 2010, însă acesta se arată dezamăgit de modul în care este gestionat clubul de către Directorul Sportiv, Leonardo.

"Ești Director Sportiv la un club care vrea să câștige tot ce e posibil, dar nu poți să controlezi jucătorii. Nu e posibil așa ceva. Uitați-vă ce se întâmplă în Anglia, Italia sau Germania.

Neymar este tratat preferențial, iar asta este tot vina lui Leonardo. Nu e posibil ca el să facă ce vrea, e imaginea clubului în joc", a spus Rothen, conform RMCSport.

Jerome Rothen: "Transferul lui Messi la PSG e o greșeală"

Francezul a vorbit și despre transferul lui Messi, pe care îl consideră o eroare.

"Cred, din ce în ce mai mult, că transferul lui Messi la PSG e o greșeală. Nu are jucători în preajma lui care să îi permită să controleze jocul. Problema este că acești trei jucători nu au existat (n.r.: Messi, Neymar și Mbappe) din mai multe motive.

Poate din cauza investiției în ei, a succesiunii meciurilor, a coeziunii echipei, a plăcerii de a-i ajuta pe alții... Nu am văzut nimic din toate astea. Bradul de Crăciun a fost împodobit la începutul meciului și s-a prăbușit după 5 minute", a precizat Rothen.

Neymar ar putea reveni pe teren în 3 săptămâni

Neymar este în continuare accidentat, iar informațiile din presă îl dau revenit pe gazon în 3 săptămâni.

Acesta a suferit o entorsă la gleznă în ultimele minute ale partidei jucate de PSG pe terenul celor de la Saint-Etienne, în startul lunii decembrie, iar de atunci nu a mai evoluat pentru francezi.

Etichete: psg , neymar , leonardo , jerome rothen

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă