Atac la adresa lui Ioan Niculae. "E un miliardar închipuit cu apucături de Evul Mediu"

2 months ago 2

PSG - Metz (miercuri, ora 22:00, Digi Sport 1)

Botoşani - Shkëndija (joi, ora 18:45, Digi Sport 1)

Giovanni Becali, 68 de ani, l-a cunoscut mai bine pe Niculae la închisoare şi spune că impresia pe care i-a lăsat-o este una proastă.

Becali spune de Niculae că are apucături de Evul Mediu

Fostul impresar susţine că Niculae se purta superior cu ceilalţi deţinuţi şi că atunci când primea un pachet nu-l împărţea cu nimeni, ceea în puşcărie nu este deloc apreciat.

Patronul Astrei e un miliardar închipuit, care s-a jucat tot timpul cu fotbaliștii. Jucătorii au fost subordonați pentru el.  Şi neplătiți câte 4-5 luni.

Am experiențe foarte urâte cu dânsul. Are niște apucături de Evul Mediu. Eu l-am cunoscut mai bine la penitenciar. A fost cu mine și mi-am dat seama ce om e. Acolo cunoști oamenii. Când venea la Jilava era bine, când pleca nici nu ne saluta.

Când îi venea un pachet, îl mânca singur. Acolo mi-am dat seama cine e cu adevărat acest așa-zis patron, miliardarul numărul 1 al României, așa cum își spune el”, a declarat Giovanni Becali la ProX.

Ioan Niculae nu vrea să-l lase pe Denis Alibec să plece nici pentru 800.000 de euro

Discuţia a fost purtată în jurul lui Denis Alibec, pentru care Gaziantep oferă 800.000 de euro şi 30 la sută dintr-un viitor transfer în următorii trei ani.

Doar că patronul formaţiei Astra, deşi are jucătorii neplătiţi de mai multe luni, nu este de acord să-l lase să plece.

Refuză mutarea, deşi Alibec va va termina contractul cu Astra vara viitoare, iar cu şase luni înainte de final poate semna gratis cu oricine.

Etichete: ioan niculae , denis alibec , transfer alibec , giovanni becali
Read Entire Article
Powered By Seo Tools