Atac în Norvegia: Un bărbat înarmat cu un arc cu săgeţi a atacat mulţimea dintr-un oraş norvegian. Mai multe persoane au murit

2 zile in urmă 13

De Ovidiu Cojocaru.
Publicat: 13.10.2021, 22:22.
Actualizat: 13.10.2021, 22:54

Mai multe persoane au fost ucise și altele rănite de un bărbat care folosea un arc și săgeți pentru a ataca mulţimea, în mai multe zone din orașul norvegian Kongsberg.

Atacurile au avut loc în mai multe zone din oraş

Galerie (5)

Atacurile au avut loc în mai multe zone din oraş

Twitter Amichai Stein

"Din păcate, putem confirma că sunt mai mulți răniți și morți după incident. Răniții au fost duși la spital"

La ora locală 18.13, poliția a primit mai multe apeluri de la oamenii din centrul oraşului Kongsberg prin care anunţau că o persoană se deplasa cu o armă care ar fi semănat cu un arc și o săgeată, potrivit NRK.

Oamenii legii consideră că făptuitorul a acționat singur, dar a menționat incidentul ca fiind foarte „grav”. Poliția spune că este devreme să răspundă la întrebarea dacă a fost un atac terorist. Potrivit Laagendalsposten, un ziar regional, unitatea norvegiană de poliție de elită, numită și Delta, forțele militare și un număr mare de mașini și ambulanțe de poliție s-au deplasat la locurile unde au avut loc atacurile, în Kongsberg. O anchetă este în desfășurare.

"Este o tragedie, absolut îngrozitoare.Ceva despre care nu s-ar fi crezut că se poate întâmpla în Kongsberg. Deci, acum trebuie doar să ne descurcăm în cel mai bun mod posibil" spune primarul din Kongsberg, Kari Anne Sand.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă