Atac dur din PNL la Vlad Voiculescu: „Ministerul Sănătății, o pălărie prea mare pentru el”. Omagii pentru Nelu Tătaru

3 săptămâni in urmă 18


După câteva zile de liniște, din PNL revin atacurile la adresa ministrului sănătății, Vlad Voiculescu. După atacurile recente ale lui Emil Boc sau Violeta Vijulie, de această dată senatorul Florin Roman aruncă săgeți înspre Voiculescu.


„Tocmai l-am auzit pe Vlad Voiculescu, ministrul sănătății, spunând: „Nu știm ce grozăvie va veni mâine” (în conferința de presă de sâmbătă, n.red.) Păi, ați spus nu demult, că Ministerul Sănătății nu e „sat fără câini”...așa repede ați capitulat sau  e doar o recunoaștere a faptului că nu faceți față pălăriei prea mari pe care o purtați?”, a scris sâmbătă, Roman.


Laude pentru Tătaru


Senatorul PNL a revenit duminică cu un mesaj în aceeași direcție, lăudându-l pe predecesorul lui Voiculescu, Nelu Tătaru


 „Biroul lui a fost terenul. Cu spitale amenințate de COVID. Mai toate. Fără materiale, măști, mănuși și combinezoane. Practic, fără nimic. Aveam in schimb un OM! A fost un ministru harnic. Chiar devotat. Nu și-a văzut familia o vreme îndelungată, deși are un copil mic. A suportat cu stoicism toate mojiciile pesediste. Și de la unii, care se visau miniștri! Și li s-a împlinit! Unii au ajuns! Acum ne mor iar semenii in spitale. Cu zile, cu ridicat din umeri din partea celor care cereau demisii. Și cu durere pentru noi!”


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă