Atac devastator la adresa fotbaliștilor lui Dinamo: „Lături de jucători. Nu sunt buni nici de naționala artiștilor”. Magaye Gueye și Gevaro Nepomuceno, făcuți praf | EXCLUSIV

1 lună in urmă 2

Răzvan Oprea, fondatorul Asociației „Dinamoviști pentru Dinamo” (ADPD), a avut un atac suburban la adresa jucătorilor lui Dinamo, fiind nemulțumit de prestațiile acestora.

În ultimul meci din campionat, Dinamo a fost învinsă de Poli Iași, cu 0-1. „Câinii” se situează pe locul 14 din Liga 1, cu 27 de puncte obținute după 28 de meciuri jucate.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

ADPD, atac devastator la adresa fotbaliștilor lui Dinamo

Răzvan Oprea a vorbit în termeni duri despre jucătorii lui Dinamo. Cei mai criticați au fost Magaye Gueye și Gevaro Nepomuceno, despre care spune că nu au ce căuta la formația roș-albă.

Deian Sorescu a fost singurul „câine” despre care Răzvan Oprea a vorbit frumos. Acesta l-a comparat pe jucătorul lui Dinamo cu Ianis Hagi.

„Când ești în situația în care ești și aduci toate lăturile de jucători, cum este Gueye, care nu îi mai arde de fotbal… Nu știe ce calități are și nu mai e conectat, și mai păcălește puțin fotbalul.

Nepomouceno, nici dacă îl iau la naționala artiștilor nu poate să alerge. Până și bunica mea aleargă mai mult decât el. Sorescu este un fotbalist mediu-bun, de aceeași valoare cu Ianis Hagi, numai că din poziția de fundaș dreapta, mijlocaș dreapta. Dă pase, dă și centrări bune. Nu are un control foarte bun. Este cel mai bun jucător de la Dinamo, acum.

Nemec este un jucător mult spus. Dacă îl muți în Ungaria, nu atinge mingea. Fabbrini are nevoie de două trei atingeri ca să vină cu fața la adversar. Întotdeauna el va alege să dribleze în fața unui joc rapid”, a spus Răzvan Oprea, pentru ProSport.

The post Atac devastator la adresa fotbaliștilor lui Dinamo: „Lături de jucători. Nu sunt buni nici de naționala artiștilor”. Magaye Gueye și Gevaro Nepomuceno, făcuți praf | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă