Atac devastator al unui fotbalist din lotul lui Chelsea Londra împotriva fostului manager Frank Lampard: „Nu era pregătit pentru a antrena un club atât de mare!”

1 săptămână in urmă 13

Internaționalul italian Jorginho a lansat un atac dur asupra lui Frank Lampard și susține că fostul său manager nu a fost niciodată pregătit să preia conducerea unui club de talia lui Chelsea Londra.

Lampard, care e o legendă a grupării de pe Stamford Bridge, a fost dat afară de patronul rus Roman Abramovici și în locul său a fost adus neamțul Thomas Tuchel.

Jorginho l-a făcut praf pe Frank Lampard, fostul manager al lui Chelsea Londra: „Era legendă aici, dar nu avea experiență ca antrenor”

Mijlocașul Jorginho și-a regăsit forma excelentă la Chelsea Londra, sub comanda tehnicianului german Thomas Tuchel, după ce intrase într-un con de umbră în mandatul lui Frank Lampard, care nu a apelat prea des la el

Iar acum internaționalul italian susține că legenda clubului londonez nu a avut experiența managerială necesară pentru a fi pus la conducerea grupării de pe Stamford Bridge.

Într-un interviu acordat celor de la ESPN Brazilia, Jorginho a spus:

„Uite, voi fi foarte sincer cu voi despre subiectul Lampard. Eu cred că, având în vedere că era o legendă la club, a sărit câțiva pași necesari înainte de a se muta la un club mare.

A venit la un club unde este o legendă, fără să aibă experiență la alte cluburi. Cred că a venit prea devreme, a sărit câțiva pași înainte și nu era pregătit pentru o slujbă la acest nivel, ca să fiu sincer”, a declarat mijlocașul.

Tuchel a revoluționat echipa și poate da lovitura în Liga Campionilor

Internaționalul italian Jorginho a fost unul dintre jucătorii echipei care au căzut în dizgrația lui Lampard în acest sezon, în care fostul căpitan al lui Chelsea încerca să își continue parcursul excelent ca manager, după un prim sezon impresionant pe banca grupării londoneze.

Cu toate acestea, lucrurile s-au înrăutățit extrem de mult în evoluțiile echipei din Premier League și Lampard a fost demis în ianuarie, în urma unui șir de cinci partide în care a reușit să câștige doar una și care amenința să o lase pe Chelsea în afara cursei pentru calificare în sezonul viitor al Ligii Campionilor.

Neamțul Thomas Tuchel le-a oferit o nouă șansă unor jucători precum Jorginho, Toni Rudiger și Marcos Alonso în momentul în care a fost numit în locul lui Frank Lampard. Tehnicianul german a reușit să întoarcă situația în favoarea echipei sale, care acum e pe locul 4, cu șanse importante să joace în Champions League din toamnă. În plus, londonezii sunt și în semifinalele celei mai importante competiții intercluburi, acolo unde vor întâlni Real Madrid.

The post Atac devastator al unui fotbalist din lotul lui Chelsea Londra împotriva fostului manager Frank Lampard: „Nu era pregătit pentru a antrena un club atât de mare!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă