ATAC cu ARMĂ ALBĂ, în Germania: cel puțin două victime

2 luni in urmă 19

Două persoane au fost înjunghiate, luni, cu un cuţit, în oraşul german Erfurt / Foto: Profi Media Două persoane au fost înjunghiate, luni, cu un cuţit, în oraşul german Erfurt / Foto: Profi Media

Două persoane au fost înjunghiate, luni, cu un cuţit, în oraşul german Erfurt, de către un bărbat care a reuşit să fugă de la locul faptei, a indicat poliţia locală, citată de AFP.

LUNI, 28 IUNIE 2021, 14:11

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

Cei doi trecători, în vârstă de 45 şi de 68 de ani, au fost spitalizaţi, iar viaţa lor nu este în pericol, a precizat poliţia acestui oraş din Turingia (centru).

Atacatorul, un tânăr blond, între 20 şi 30 de ani, cu o cicatrice pe faţă, a reuşit să scape şi este căutat intens încă de luni dimineaţă de către forţele de ordine pentru a-l captura.

Acest atac intervine la trei zile după ce un somalez de 25 de ani, care suferea de probleme psihice, a înjunghiat mortal trei femei vineri în plinul centrul oraşului bavarez Würzburg, înainte de a fi arestat.

În acest caz, anchetatorii încearcă să stabilească dacă atacul, comis cu o 'brutalitate incredibilă', potrivit unui ales local, a fost motivat de radicalizarea islamică a somalezului sau a fost cauzat de tulburările psihice de care suferă.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă