ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402): noua definiție a eleganței

3 zile in urmă 18


Fiecare generație Zenbook îmbunătățește liniile de design anterioare, păstrând neschimbate principiile care au făcut cunoscută încă de la debut această serie remarcabilă de ultraportabile. Noul model ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402) este un laptop inedit din punct de vedere al designului care se distinge prin liniile capacului inspirate de măiestria Kintsugi și, totodată, este un Zenbook ușor de recunoscut prin prisma aspectului atemporal, care îți induce o stare zen.


Nou sosit în familia Zenbook, ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402) are la bază principiile filosofiei orientale Zen, fiind un produs îndrăzneț, care lărgește limitele posibilului nu doar din punctul de vedere al esteticii, dar și din punctul de vedere al performanței portabile, caracteristici elementare pentru un ultraportabil căruia nu îi lipsește nimic.


Un design care îți taie respirația


ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402) te va surprinde prin dimensiuni, cântărind doar 1,39 kilograme datorită carcasei care măsoară doar 16,9 mm grosime, și iese în evidență prin designul și ergonomia orientate către utilizator. Acesta se va putea autentifica rapid pentru a începe lucrul prin simpla atingere a senzorului de amprentă integrat subtil în suprafața butonului de pornire.


Noutăți pe acest model sunt tastatura ASUS ErgoSense și touchpad-ul ASUS NumberPad 2.0, ambele reconstruite pentru a oferi confort, facilitând introducerea datelor și contribuind la crearea unei experiențe de input perfecte. Setul complet de porturi, la care se adaugă componentele foarte puternice pentru un ultraportabil, permite abordarea unor fluxuri de productivitate complexe, fără limită de timp, datorită autonomiei supreme de până la 18 ore.


Toate acestea vin împachetate într-un design sofisticat, cu un capac ale cărui linii sunt inspirate din arta japoneză a reparației obiectelor ceramice Kintsugi. ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402) poate fi configurat în două culori originale: Aqua Celadon, o nuanță de verde pal care inspiră claritate, și Ponder Blue, o culoare care duce cu gândul la înțelepciune.ASUS OLED: cel mai bun ecran pus vreodată pe un ultraportabil


Componenta care te va captiva este mai mult ca sigur ecranul cu diagonală de 14 inchi, care utilizează tehnologia ASUS OLED (Organic Light Emitting Diode), un panou NanoEdge cu margini practic invizibile care îi conferă laptopului un raport ecran-corp de 90%, contribuind la crearea unui aspect minimalist.


Nu doar atât, dar panoul este validat PANTONE din fabrică, garantând precizia fără egal a culorilor folosite pentru afișarea imaginilor vii, precizie, care satisface cerințele din mediile de lucru profesionale. Prezența certificării VESA DisplayHDR True Black 500 îți garantează că vei putea viziona filmele și serialele preferate la calitate demnă de un cinematograf, lucru posibil și datorită faptului că poate afișa complet volumul de culoare DCI-P3, denumire sub care se ascunde standardul utilizat la Hollywood pentru masterizare.


Imaginile în mișcare par desprinse din realitate și sunt afișate fără întreruperi, mulțumită ratei de împrospătare de 90 Hz a ecranului și timpului de răspuns ultrarapid, măsurat la valoarea de 0,2 milisecunde.


Experiența multimedia oferită este una extrem de naturală datorită sistemului audio, care a fost dezvoltat în colaborare cu experții de la Harman Kardon și care se folosește pe deplin de amplificatorul Smart Amp, capabil să furnizeze un volum sonor de 3,5 ori mai puternic, fără distorsiuni, indiferent de volum. Sistemul atrage, din acest motiv, și certificarea de calitate Dolby Atmos.Performanță compactă pentru productivitate fără compromis


Componenta centrală care „mișcă” acest veritabil ultraportabil este un procesor din cea de-a 12-a generație de procesoare Intel, laptopul fiind configurabil până la un foarte rapid model Intel Core i7, ajutat de placa grafică integrată Iris Xe. Pe listă se mai găsesc până la 16 GB RAM LPDDR5, care rulează la viteza uluitoare de 4800 MHz, și o unitate de stocare NVMe PCI-Express, care poate citi datele cu o viteză incredibilă de 6500 MB/s.


Conectivitatea nu a fost nici ea pierdută din vedere, fiind elementară pentru un portabil, astfel încât te vei putea bucura de transferuri fără fir extrem de rapide oferite de placa de rețea compatibilă WiFi 6E. Perifericele pot fi conectate extrem de rapid la viteze de până la 40 Gb/s folosind oricare dintre conectorii Thunderbolt 4.0 cu mufă USB Type-C. Aceștia permit si încărcarea accelerată a bateriei până la 60% în doar 49 de minute, acumulatorul având o capacitate nominală de 75 Wh, suficientă pentru a asigura până la 18 ore de autonomie.


ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402) este genul de ultraportabil care va mulțumi și cei mai pretențioși utilizatori, un adevărat Zenbook, și te așteaptă chiar acum în ASUS eShop România.


Și o precizare foarte utilă: ai ocazia să participi în campania Părerea ta contează prin simpla publicare a unei recenzii de utilizare a noului tău laptop ASUS pe oricare dintre platformele participante în campanie; în schimb, vei primi în mod gratuit prelungirea cu un an a garanției produsului tău.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă