ASUS ROG Strix: laptopuri pentru amatorii de eSports

4 săptămâni in urmă 15

At├ót ├«n competi╚Ťiile eSports la cel mai ridicat nivel competitiv, c├ót ╚Öi ├«n meciurile online obi╚Önuite, uneltele pe care le utilizezi de multe ori reprezint─â diferen╚Ťa ├«ntre victorie ╚Öi ├«nfr├óngere. Laptopurile ROG Strix reprezint─â cea mai bun─â solu╚Ťie pentru cei care doresc putere de foc concentrat─â ╚Öi un afi╚Öaj cu vitez─â maxim─â ├«n jocuri datorit─â ratei de ├«mprosp─âtare de 300 Hz care ├«╚Ťi ofer─â o experien╚Ť─â de joc deosebit de cursiv─â indiferent de situa╚Ťie, f─âr─â pericolul ├«ntreruperilor care te scot din ritm.

Pentru a fi cu adev─ârat bun trebuie s─â ├«i ├«nvingi pe cei mai buni, acesta este ╚Öi motivul pentru care┬á laptopurile ROG Strix sunt alegerea celor care se joac─â la cel mai ├«nalt nivel competitiv, dep─â╚Öind cu succes orice fel de provocare cu ajutorul procesoarelor Ryzen din seria 5000 ╚Öi a pl─âcilor video din cea mai nou─â genera╚Ťie NVIDIA ╚Öi AMD.

ROG Strix G15 G513: un laptop sportiv și atrăgător

P├ón─â ╚Öi cele mai accesibile configura╚Ťii ROG Strix ofer─â un nivel de performan╚Ť─â adecvat ├«n cele mai populare titluri eSports, ROG Strix G15 G513 fiind un laptop care va satisface ╚Öi cele mai ├«nalte a╚Ötept─âri.

Varianta ROG Strix G15 G513 cu finisaje Original Black reu╚Öe╚Öte s─â men╚Ťin─â elegan╚Ťa ╚Öi sportivitatea unui laptop de gaming ROG datorit─â diverselor t─âieturi ╚Öi pictograme subtile care orneaz─â capacul exterior ╚Öi partea de jos, atr─âg├ónd aten╚Ťia indiferent de unghiul din care prive╚Öti laptopul. Aura Sync┬á controleaz─â tastatura ╚Öi accentele de iluminare permi╚Ť├ónd personalizarea modelului ROG Strix G15 G513 dup─â propriile preferin╚Ťe ╚Öi ofer─â ├«n acela╚Öi timp un plus de str─âlucire.

Nu trebuie s─â uit─âm ├«ns─â performan╚Ťa, pentru c─â la interiorul lui ROG Strix G15 G513 se g─âsesc un procesor AMD Ryzen 7 5800H ╚Öi o plac─â video NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti care ofer─â suport pentru trasarea razelor de lumin─â, oferind detalii incredibile ├«n jocuri la o vitez─â ridicat─â datorit─â afi╚Öajului la 300 Hz cu suport pentru Sincronizare Adaptiv─â, o tehnologie care elimin─â foarte eficient artefactele vizuale ╚Öi minimalizeaz─â tremurul de imagine, rezult├ónd o grafic─â mult mai realist─â. Ecranul cu margini ultra-sub╚Ťiri reu╚Öe╚Öte s─â ├«ncadreze perfect c├ómpul vizual, minimaliz├ónd toate elementele care ├«╚Ťi distrag de obicei aten╚Ťia ├«n jocuri.

ROG Strix G15 G513 Advantage Edition: un laptop cu componente AMD

Poate cel mai interesant model al gamei Strix este ROG Strix G15 G513 Advantage Edition, un laptop care multiplic─â puterea de foc AMD pentru c─â folose╚Öte un procesor Ryzen 9 5900HX ╚Öi o plac─â video Radeon 6800M cu 12 GB de memorie VRAM, o cantitate suficient─â ╚Öi pentru activit─â╚Ťi de productivitate intense, nu doar jocuri.

Componentele puternice AMD colaborează în mod simbiotic cu ajutorul tehnologiilor SmartShift și Smart Access Memory, profitând în acest fel de afișajul de 15.6 inch la 300 Hz cu timp de răspuns care măsoară doar 3 milisecunde.

Finisajul original All Black-AMD se diferen╚Ťiaz─â vizual pentru c─â beneficiaz─â ╚Öi de capacele Armor personalizabile cu una dintre variantele coloristice incluse ├«n pachet sau cu alte capace pe care ╚Ťi le po╚Ťi printa 3D sigur. Din personalitatea lui ROG Strix G15 G513 Advantage Edition nu lipsesc accentele luminoase controlate prin Aura Sync.

R─âcirea acestei puteri concentrate cade ├«n sarcina unui foarte eficient sistem cu compus termic din metal lichid care acoper─â ambele procesoare, o camer─â de vapori care cre╚Öte zona de r─âcire disponibil─â ╚Öi patru prize de ventilare care m─âresc spa╚Ťiul termic cu 25 W ├«n modul de func╚Ťionare Turbo.

ROG Strix SCAR 15 G533: victoria este la doar un click distan╚Ť─â

Modelul cel mai rapid al gamei, ROG Strix SCAR 15 G533, iese ├«n eviden╚Ť─â printr-o linie de design cu o baz─â translucent─â a tastaturii care ├«╚Ťi permite s─â distingi componentele interne f─âr─â s─â deschizi carcasa. Solu╚Ťia de personalizare Armor Cap permite ad─âugarea unui plus de culoare, accentuat bine├«n╚Ťeles ╚Öi de iluminarea stilizat─â controlat─â prin Aura Sync ╚Öi de liniile atent t─âiate pe capacul laptopului.

Cei mai talenta╚Ťi juc─âtori vor alege ├«ntotdeauna cel mai performant laptop de gaming, adic─â pe ROG Strix SCAR 15 G533 cu procesor AMD Ryzen 9 ce poate fi overclockat foarte u╚Öor din panoul de control ASUS Armory Crate ╚Öi o plac─â video NVIDIA GeForce RTX 3080 cu 16 GB de memorie VRAM. Frecven╚Ťele ridicate sus╚Ťinute pentru o perioad─â lung─â de timp sunt posibile datorit─â folosirii unui sistem de r─âcire cu 4 ie╚Öiri pentru fluxurile de aer care folosesc ventilatoare cu nu mai pu╚Ťin de 84 de lame ╚Öi compus termic din metal lichid, care este capabil s─â scad─â temperatura procesorului cu 16 grade, performan╚Ť─â care se traduce printr-o operare mult mai silen╚Ťioas─â la un nivel maxim de performan╚Ť─â.

Competitivitatea de care este capabil ROG Strix Scar 15 G533 ├«n jocuri nu ar fi posibil─â f─âr─â acurate╚Ťea oferit─â de tastatura cu tehnologie opto-mecanic─â cu taste ce ofer─â o curs─â de 1.9 mm ╚Öi ├«nt├órziere a transmiterii semnalelor de doar 0.2 milisecunde, taste care sunt testate pentru o fiabilitate de peste 100 de milioane de ap─âs─âri.

ROG Strix SCAR 15 G533 este un laptopul de gaming care nu face compromisuri ╚Öi care ├«n m├óinile unui juc─âtor talentat aduce f─âr─â emo╚Ťii victoria ├«n turneele eSports.

Laptopurile prezentate ├«n acest articol pot fi achizi╚Ťionate direct de pe site-ul oficial, din sec╚Ťiunea eShop ROG Rom├ónia, motiv pentru care te invit─âm s─â consul╚Ťi oferta curent─â. Suplimentar, dac─â achizi╚Ťionezi orice laptop de gaming p├ón─â pe 19 decembrie prime╚Öti drept CADOU un rucsac ROG pentru laptopuri de p├ón─â ├«n 17 inch.

 

The post ASUS ROG Strix: laptopuri pentru amatorii de eSports appeared first on Prosport.

Cite┼čte Articolul ├Äntreg pe Surs─â