ASU Poli nu bate pe nimeni în play-off! FK Csikszereda a câștigat la Timișoară fără să transpire prea mult și se apropie de locurile de baraj de promovare

2 săptămâni in urmă 19

FK Csikszereda s-a impus lejer, cu 1-0, pe terenul echipei ASU Poli, după un gol reușit devreme de Marvin Schieb, fost jucător al alb-violeților. Timișorenii nu au arătat mare lucru și pare că nu vor mai speria pe nimeni în acest play-off al Ligii 2, după o prestație modestă și chiar ștearsă în primele cinci etape, dar logică în oglinda ultimelor evenimente petrecute la club.

La acest meci, Dan Alexa I-a lăsat în afara lotului pe mulți dintre jucătorii cu experiență, precum Ioan Mera, Sergiu Popovici, Alexandru Munteanu sau Ionuț Cioinac. Jocul nu a început neapărat rău pentru Poli. În minutul 7, portarul ciucanilor a fost ezitant la o lovitură liberă bătută de Axente. Csikszereda a înscris însă la prima fază a lor de poartă, când fostul polist Marvin Schieb (14) a fructificat foarte bine o centrarea de pe dreaptă, din fața lui Hindrich.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți citi pe Liga2.ro:

The post ASU Poli nu bate pe nimeni în play-off! FK Csikszereda a câștigat la Timișoară fără să transpire prea mult și se apropie de locurile de baraj de promovare appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă