Astrograma lui Alexandru Rafila dezvăluie un mare secret. Românii sunt norocoși: Un aspect măreț! Nevoie puternică de a vindeca

3 săptămâni in urmă 10

Astrograma lui Alexandru Rafila dezvăluie un mare secret. Alexandru Rafila s-a născut pe 27 decembrie 1961, în București. Ministrul Sănătății este zodia Capricorn. Ca orice nativ al acestei zodii, este o persoană ambițioasă, foarte serioasă, perseverentă, determinată, cu simț practic, dornică de a urca pe cele mai înalte poziții, atrasă de excelență, care alege întotdeauna siguranța.

Astrograma lui Alexandru Rafila dezvăluie un mare secret. Românii sunt norocoși: Un aspect măreț! Nevoie puternică de a vindeca

”Luna se afla în semnul Fecioarei. Este unul dintre cele mai bune aspecte pentru cineva care a studiat medicina, pentru că i-a dat o nevoie puternică de a vindeca, de a descoperi și de a găsi soluții. Iar Luna face o conjuncție cu Pluto, ceea ce i-a conferit precizie uimitoare (să nu uităm că este șeful Disciplinei de Microbiologie al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”), iubirea pentru cercetare, meticulozitate, tendința de a munci până peste măsură, un control uimitor al emoțiilor în momentele cele mai provocatoare.

Cu Mercur în semnul Capricornului, Alexandru Rafila nu comunică de dragul de a o face. Spune lucrurile fără menajamente, are o minte organizată, preferă să declare ceva doar după ce are argumente și dovezi. În plus, îi place să și scrie.

Venus în Săgetător este responsabilă pentru legăturile de succes pe care le-a avut cu instituțiile importante din străinătate, dar și pentru capacitatea sa de a preda.

Plasarea lui Marte în Capricorn l-a ajutat să organizeze numeroase evenimente de prestigiu, să conducă echipe importante din domeniul sănătății, să ia decizii marcante și bineînțeles, să fie ales expert de către OMS, NATO și Comisia Europeană. Când te naști cu Marte în Capricorn, îți alegi cei mai înalți munți de escaladat în timpul vieții.

Citește și: Cristina Demetrescu, lecţia karmică pentru România: „Până în martie 2023 suntem sub o lecţie de viaţă”. Runa pentru Romînia, descifrată de Voropchievici!
Pe lângă tripla conjuncție Soare-Mercur-Marte în semnul Capricornului, un aspect măreț, Alexandru Rafila are în astrograma natală și Nodul Sud în Vărsător. Ceea ce înseamnă că el s-a născut să influențeze comunități mari, dar și să inoveze orice domeniu în care ar performa.”, spune astrologul, pentru DC NEWS.

Citește și: Astrograma României 2022: „Vin vremuri grele. Românii se vor simţi pierduţi, trădaţi”
 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă