AstraZeneca isi apara vaccinul contra COVID-19: "Nu exista dovezi ale unui risc crescut de formare a cheagurilor"

1 lună in urmă 6

Grupul farmaceutic britanico-suedez AstraZeneca a dat asigurari vineri, 12 martie, ca "nu exista nicio proba a unui risc agravat" de formare a unor cheaguri de sange antrenat de vaccinul impotriva covid-19 AstraZeneca-Oxford, in prima reactie a grupului dupa suspendarea utilizarii vaccinului, ca masura de precautie, intr-o serie de state membre UE, relateaza AFP.

"In realitate, datele cu privire la acest tip (de problema medicala) sunt mult mai slabe la cei care sunt vaccinati, in comparatie cu asteptarile in randul populatiei in ansamblul sau", subliniaza grupul intr-un comunicat.

Citeste si:

A murit scriitorul Nicolae Dabija. Era infectat cu coronavirusDeclaratia unica in 2021. Plafonul minim pentru incadrarea ca platitor de contributii sociale la FiscSharon Stone si-a surprins fanii cu ultima dezvaluire. Vestea anuntata de celebra actrita chiar de ziua eiDe ce sa tii cont cand retragi sume mari din cont sau depozitSefa Autoritatii Nationale pentru Cetatenie castiga lunar, la 53 de ani, o pensie de 20.000 de lei. Venitul ei total se ridica la 30.000 de lei
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă