AstraZeneca anunta noi intarzieri in livrarea vaccinului catre UE

1 lună in urmă 1

AstraZeneca a anuntat, sambata, noi reduceri de livrare a vaccinului contra Covid-19 catre Uniunea Europeana, invocand restrictii de export.

"AstraZeneca anunta cu regret scaderea livrarilor catre UE, in ciuda muncii fara intrerupere pentru accelerea aprovizionarii", a declarat un purtator de cuvant al grupului, citat de Le Figaro.

Confruntat cu dificultati in ceea ce priveste productia, grupul a decis sa apeleze la locurile din afara UE, dar "din nefericire, restrictiile de export vor reduce livrarile din primul trimestru" si probabil si din al doilea.

AstraZeneca avea ca obiectiv livrarea de 100 de milioane de doze in primul semestru - 30 de milioane in primul trimestru si 70 in al doilea.

Citeste si:

Ghid complet pentru vaccinarea anti COVID-19 in etapa a III-a. Care sunt regulile, cum functioneaza lista de asteptare si ce sunt programarile estimativeDaniel Ghita, discurs agramat in Parlament: "Aceste fantome a trecutului ne urmareste si ne otraveste vietile si astazi"Cum a fost agresata in camera de hotel cantareata Laurette: "De ce crezi ca ai venit aici?" Marturii cutremuratoare ale artisteiInca un tronson din drumul expres Craiova-Pitesti a primit unda verde. Cati bani vor fi alocati pentru lotul de 31,7 kilometriFOTO Sahtior a fost distrusa pe "Olimpico", dar ea a plecat invingatoare. Cine e Olga, jurnalista care a dat "foc" Romei
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă