Astra n-ar spune ”nu” unei victorii cu FCSB la masa verde! Discursul lui Eugen Neagoe, despre posibila anulare a meciului

1 lună in urmă 18

La Liga: Sevilla - Real Sociedad, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

La Liga: Granada - Barcelona, sâmbătă, 19:30, Digi Sport 1

Dacă va intra în carantină, FCSB nu va putea juca partida cu Astra, prima programată în 2021, pe 15 ianuarie, de la 20:00, în direct la Digi Sport 1, și să piardă cu 0-3, având culpa pentru nedisputarea jocului. Eugen Neagoe, antrenorul giurgiuvenilor, a recunoscut că nu l-ar deranja, ba chiar din contră, ca echipa sa să obțină victoria, chiar și la ”masa verde”.

Eugen Neagoe vrea victoria cu FCSB, chiar și masa verde

Mi-aș dori cele trei puncte, indiferent cum. Ideal ar fi să jucăm și să le obținem pe teren. Asta-mi doresc, dar acum, dacă se va întâmpla să nu se poată juca, asta e.

Și noi am vrut să mergem în Antalya și a fost cea mai mare problemă că nu știam ce se va întâmpla. Nu am vrut să ne asumăm vreun risc”, a declarat Eugen Neagoe, la Liga Digi Sport.

Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat, totuși, că nu se pune problema ca echipa să intre în carantină la revenirea din Turcia, având asigurări, deși nu scrise, din partea DSP.

Dacă se va impune perioada de carantină, FCSB nu va putea juca primele trei partide din 2021, cu Astra, Viitorul și Voluntari, dând, practic, peste cap tot calendarul, deja aglomerat.

Etichete: fcsb astra , fcsb antalya , fcsb carantină , revenire turcia fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă