Astra Giurgiu - UTA Arad, ora 12:00, LIVE VIDEO, pe Digi Sport 1. Neagoe și Balint, duel pentru evitarea retrogradării

3 zile in urmă 20

  • UCL: Chelsea - Real Madrid, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Poli Iași - Dinamo, miercuri, 16:30, Digi Sport 1

Fără victorie de trei etape, Astra speră să obțină victoria care o poate îndepărta de zona retrogradabilă. Echipa lui Eugen Neagoe este pe locul 11, cu 24 de puncte, la două puncte distanță de locurile de baraj, cu patru etape înainte de finalul play-out-ului.

De partea cealaltă, UTA Arad nu trece prin cea mai bună perioadă din acest campionat. Are trei înfrângeri consecutive și a ajuns pe locul zece, cu 25 de puncte, la trei puncte distanță de Viitorul, ocupanta primului loc care duce la baraj.

Laszlo Balint: ”Vreau să transmit tuturor asta”

„Mergem la Astra, o echipă aflată într-o situație destul de dificilă, la fel cum suntem și noi, în ciuda situației nu tocmai plăcute din clasament, și aș putea spune chiar și ca formă sportivă.

Vreau să transmit tuturor, în special suporterilor noștri, că avem foarte mare încredere că putem răspunde cu bine și vom ieși cu bine din această situație dificilă. Cu siguranță, în această perioadă de două săptămâni, ne vom atinge obiectivul. Vom face numărul de puncte necesar pentru atingerea obiectivului.

Noi, în ultimele două meciuri, primele șuturi ale adversarului pe poarta noastră au fost eurogoluri. Am făcut analize, sper din tot sufletul că am înțeles ce trebuia să facem în meciurile precedente”, a spus Laszlo Balint, la conferința de presă.

Etichete: astra giurgiu , uta arad , astra giurgiu - uta arad
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă