Astra Giurgiu – Universitatea Craiova 1-0, Live Video Online, în etapa a 17-a din Liga 1 | Eugen Neagoe face prima schimbare după nici 10 minute

1 lună in urmă 25

Meciul dintre Astra Giurgiu și Universitatea Craiova se joacă ACUM, în etapa cu numărul 17 a Ligii 1. Meciul poate fi urmărit la TV pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport sau în format LIVE TEXT pe ProSport.ro.

LIVE: Astra – Craiova 1-0

Min. 9: Prima schimbare la Astra: iese Șerban, intră Canadija.

Info: Termometrele arată -4 grade la Giurgiu!

A început partida! Universitatea Craiova are lovitura de start!

ECHIPELE DE START:

Astra: Lazar – Sousa, Găman, Graovac, Bruno – Crepulja – Stahl, Răduț, Budescu, Șerban – Montini
Rezerve: M. Popa, Merloi, Riza, Canadija, Balaure, C. Dima, Wutrich, D. Gheorghe, V. Gheorghe
Antrenor: Eugen Neagoe

Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Bălașa, M. Constantin, Bancu – D. Nistor, Mateiu, Cicâldău – Cîmpanu, Mamut, Ofosu
Rezerve: M. Popa, Merloi, Riza, Canadija, Balaure, C. Dima, Wutrich, D. Gheorghe, V. Gheorghe
Antrenor: Corneliu Papură

Stadion: „Marin Anastasovici” (Giurgiu)
Arbitru: Radu Petrescu / Asistenți: Mircea Grigoriu și Andrei Constantinescu


Astra vine după o înfrângere grea, în campionat, contra liderului FCSB, 0-3. Formația lui Eugen Neagoe are nevoie urgentă de puncte pentru a se îndepărta de zona inferioară a clasamentului. Astra se află pe locul 12 din Liga 1, cu 16 puncte obținute, după tot atâtea meciuri jucate.

De cealaltă parte, Universitatea Craiova vine după un rezultat de egalitate, în campionat, contra covăsnenilor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, 0-0. Oltenii vor să țină aproape de liderul FCSB, astfel că o victorie, astăzi, este vitală. Formația din Bănie se află pe locul 3 din Liga 1, cu 33 puncte obținute, după 16 meciuri jucate.

Astra Giurgiu – Universitatea Craiova Live la TV pe Digi Sport, Look Sport și Telekom Sport

Partida de astăzi va fi difuzată la TV pe Digi Sport, Look Sport și Telekom Sport, dar poate fi urmărită și în format live text pe www.prosport.ro.

Din păcate, partida se va desfășura fără spectatori, din cauza pandemiei de coronavirus. Însă, meciul poate fi urmărit Live Video Online aici.

The post Astra Giurgiu – Universitatea Craiova 1-0, Live Video Online, în etapa a 17-a din Liga 1 | Eugen Neagoe face prima schimbare după nici 10 minute appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă