Astra Giurgiu – Dinamo, de la ora 20:30, Live Video Online. „Câinii” mai speră la play-off | Echipele probabile

1 săptămână in urmă 22

Dinamo mai speră să prindă play-off-ul în Liga 1! Duminică, de la ora 20:30, echipa lui Ionel Gane joacă pe terenul Astrei, formație care trece prin momente grele după arestarea patronului Ioan Niculae.

Deși Ioan Niculae a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, Dani Coman a spus pentru ProSport că Astra nu va fi afectată foarte mult de acest aspect, deoarece a fost elaborată o strategie pentru perioada în care patronul nu se va afla lângă formația giurgiuveană.

Cu 26 de puncte, Dinamo este pe locul 11 în Liga 1, în timp ce Astra se află abia pe poziția a 13-a, cu 25 de puncte.

Astra – Dinamo, Live Video Online de la ora 20:30

Partida dintre Astra și Dinamo este transmisă de Look Sport Plus, Digi Sport 1 și Telekom Sport 1.

„Este un moment important pentru a începe să câştigăm puncte. Am trecut de jumătatea returului, mai sunt 7 etape de disputat, mai sunt doar 21 de puncte în joc. Întâlnim o echipă din aceeaşi zonă a clasamentului, Astra cu problemele ei, noi cu ale noastre. Trei dintre atacanţii noştri, Nemec, Blejdea şi Moldoveanu, nu vor face deplasarea la Giurgiu din cauza problemelor medicale, dar sper ca echipa să regăsească drumul spre gol”, a spus Jerry Gane, pentru site-ul oficial al clubului Dinamo.

Fostul șef al LPF, Dumitru Dragomir, a analizat în stilul caracteristic meciul de la Giurgiu: „Amândouă sunt pline de bani și condiții bune, în care jucătorii să joace cu zâmbetul pe buze. Vai de mama noastră! Dacă aduni datoriile de la ambele echipe, te îngrozești. Mă mir, pe spaniolii ăștia nu i-a luat nimeni pentru ce au făcut la Dinamo. Dar îi arestează pe Copos, Becali, Nețoiu, Borcea, toți au fost arestați și băgați la pușcărie”, a declarat Dumitru Dragomir, la PRO X.

Echipele probabile:

Astra: Lazar- Sousa, Găman, Graovac, David Bruno – Boe-Kane, Canadjija, Wutrich, Stahl – Montini, Balaure

Dinamo: Eșanu- Sorescu, Puljic, Ehmann, St. Filip – Mihaiu, Anton, Răuță, Gol, Fabbrini – Gueye

The post Astra Giurgiu – Dinamo, de la ora 20:30, Live Video Online. „Câinii” mai speră la play-off | Echipele probabile appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă