Astra Giurgiu, amenințată cu depunctarea! Altă problemă majoră pe capul fostei campioane

1 săptămână in urmă 12

Articol de GSP - Publicat joi, 08 aprilie 2021, 11:49 / Actualizat joi, 08 aprilie 2021 12:05

Astra Giurgiu e „sugrumată” de probleme, la cinci ani după titlul câștigat în 2016. În afara play-off-ului, cu patronul în spatele gratiilor și cu scandalul de dopaj pe cap, giurgiuvenii au mai primit o veste proastă: riscă să fie depunctați!

Astăzi, Comisia de Disciplină a FRF a informat clubul Astra că, în decurs de cinci zile, trebuie să-i achite restanțele salariale fostului antrenor Bogdan Andone. În caz contrar, echipa riscă să fie depunctată și să nu mai aibă dreptul de a face transferuri.

Astra riscă depunctarea

„Comisia sancţionează debitorul AFC Astra cu penalitate de 3.000 lei şi acordă un termen de graţie de 5 zile pentru executarea integrală a obligaţiilor de plată conform art. 85 din RD coroborat cu art. 24 lit. Cal. 1. a din RSTJF, faţă de creditorul Andone Bogdan. 

Acordă termen în data de 28.04.2021, ora 15.00, dată la care debitorul AFC Astra să prezinte dovada plăţii faţă de creditorul Andone Bogdan conform Hotărârii nr. 339/CL/11.02.2021 pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi depunctarea” - comunicat FRF

Bogdan Andone a început sezonul pe banca Astrei Giurgiu, însă și-a dat demisia pe 30 septembrie 2020, nemulțumit de interminabilele problemele financiare din club. Tehnicianul de 45 de ani solicită plata restanțelor pe patru luni.

Mai mult, Astra a fost sancţionată cu câte 3.000 de lei penalitate financiară şi în litigiile cu Vasile Maftei şi Octavian Chihaia, notează site-ul spotmedia.ro.

VIDEO Adrian Porumboiu, despre felul în care Cristi Balaj gestionează problemele de dopaj de la Astra

Citește și alte știri din Liga 1: 

EXCLUSIV Ultimul transfer al lui Dinamo primește critici dure: „E dublu, zici că-l mănâncă pe Mario Nicolae!”

Pițurcă l-a comparat pe Becali cu Rotaru: „Unul te vorbește în față, altul pe la spate”

Playtech: Dan Bittman, scandal în direct la Antena 3. Mihai Gâdea nu a avut replică


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă