Astra cere ca FCSB să intre în carantină! ”Legile sunt făcute la fel pentru toți! Și noi am fi vrut în Turcia”

1 lună in urmă 1

La Liga: Sevilla - Real Sociedad, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

La Liga: Granada - Barcelona, sâmbătă, 19:30, Digi Sport 1

Oficialii celor de la Astra susțin că roș-albaștrii ar trebui să intre în carantină la revenirea în țară.

Astra cere ca FCSB să intre în carantină, după revenirea din Turcia

Bogdan Mara, directorul sportiv al giurgiuvenilor, a explicat că și trupa lui Eugen Neagoe ar fi preferat un stagiu de pregătire în Antalya, dar că a renunțat tocmai din cauza obligațiilor de la revenirea în țară.

”Legile sunt făcute la fel pentru toți, nu știu dacă unii au regim special. Nu știu cum s-a putut ca FCSB să plece, pentru că și noi am vrut să plecăm în Antalya, dar am renunțat din cauza acestei idei, că riscăm să intrăm în carantină.

Repet, și noi am fi vrut Turcia, pentru că acolo sunt condiții foarte bune, dar am evitat ca să nu fie discuții”, a spus Mara, la Digi Sport Special.

Mai mult, Mara spune că cei de la FCSB trebuie să intre în carantină timp de 14 zile. ”Eu asta înțeleg din lege, că trebuie să intre în carantină. Legea trebuie să fie respectată de toată lumea”, a mai spus Mara, la Digi Sport.

FCSB ar trebui să joace cu Astra primul meci oficial din acest an, la o zi după revenirea în țară, adică vineri, 15 ianuarie 2020, de la ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, în prima etapă din retur, a 16-a din Liga 1.

Etichete: bogdan mara , fcsb astra , cantonament fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă