Aston Villa - Manchester United: Absențe importante în ambele tabere! CR7, incert! Trei PONTURI pentru ultimul meci al zilei din Premier League

1 săptămână in urmă 90

Articol de - Publicat sambata, 15 ianuarie 2022, 00:35 / Actualizat sambata, 15 ianuarie 2022 00:35

Aston Villa - Manchester United se joacă azi, de la 19:30, într-o partidă care contează pentru etapa a 22-a din Premier League. Ambii antrenori au probleme importante de lot, iar Cristiano Ronaldo e încă incert pentru duelul de pe Villa Park.

Înaintea duelului direct, Villa și United sunt în suferință. Gazdele lui Gerrard sunt pe locul 14, cu două înfrângeri la rând în campionat și cu doar 22 de puncte strânse. Dincolo, „diavolii” sunt pe 7, cu 31 de puncte, la șase lungimi de locul 4, ultimul care duce în Liga Campionilor. Ce-i drept, United are și două meciuri mai puțin decât West Ham.

Aston Villa nu va putea conta pe Bailey, Nakamba (accidentați), McGinn (suspendat), Coutinho (carantină), Traore și Trezeguet (la Cupa Africii), în timp ce Ashley Young ar putea fi recuperat pe ultima sută de metri.

Bailly, Pogba (accidentați), McTominay și Shaw (suspendați) sunt out pentru duelul de pe Villa Park, dar Rangnick are emoții și în privința lui Cristiano Ronaldo sau Harry Maguire. Căpitanul și vicecapitanul lui United au acuzat probleme medicale în ultima perioadă.

Trei PONTURI pentru Aston Villa - Manchester United:

  • X2 - cotă 1,45 la Superbet
  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,90 la Superbet
  • Gol în ambele reprize - cotă 1,80 la Superbet

Playtech: BOMBĂ! Cum a îndrăznit Loredana Groza să se fotografieze după zvonul divorțului. E prea de tot ce ne arată în jos...


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă