Aston Villa a plătit 27 de milioane de euro pentru un internațional francez. Gerrard primește întăriri

6 zile in urmă 11

  • Supercupa Spaniei: Barcelona - Real Madrid, miercuri, 21:00, Digi Sport 1

  • Cupa Ligii Angliei: Tottenham - Chelsea, miercuri, 21:45, Digi Sport 2

Steven Gerrard începe să primească transferurile pe care le-a cerut, iar după Coutinho, adus împrumut de la Barcelona, acum a venit și rândul lui Lucas Digne să semneze cu Aston Villa.

Lucas Digne, noul jucător al celor de la Aston Villa

Aston Villa a început în forță campania de transferuri și a reușit să-l transfere temporar pe Philippe Coutinho de la Barcelona.

Clubul din Birmingham a ajuns la un acord cu Everton și pentru transferul lui Lucas Digne, fundașul stânga de la Everton. Pentru francez, Aston Villa urmează să achite 27 de milioane de euro, anunță Fabrizio Romano.

Lucas Digne era pe lista disponibilizărilor la Everton, asta după ce s-a certat cu Rafa Benitez. 

Peisajele și lumea animalelor din Norvegia sunt de o frumusețe rară. Hai în vizită în Nordul Sălbatic pe DIGI Animal World, azi de la 22:00!

Francezul a mai evoluat pentru Lille, formația unde a crescut, PSG, AS Roma și Barcelona.

Steven Gerrard, fericit pentru transferul lui Philippe Coutinho la Aston Villa

Philippe Coutinho a efectuat vizita medicală înaintea împrumutului său la Aston Villa de la FC Barcelona şi se va alătura noilor săi coechipieri în cursul zilei de miercuri, a asigurat antrenorul echipei engleze, Steven Gerrard.

"Philippe este pe cale să facă ultimele demersuri administrative de imigrare şi suntem nerăbdători să-l avem pe terenul de antrenament alături de grup, miercuri", a explicat antrenorul pe site-ul clubului.

FC Barcelona va continua să-şi asume o parte din salariul jucătorului, venit în 2018 de pe Anfield Road pentru suma record de aproape 170 milioane euro, dar fără să se impună.

"El este un jucător excelent, cu CV un impresionant. Sunt foarte bucuros că am reuşit să-l aducem şi sunt nerăbdător să lucrez cu el", a explicat Gerrard, care beneficiază astfel de primul transfer de la sosirea sa în noiembrie, de la Rangers, în locul lui Dean Smith.

Etichete: franta , transfer , aston villa , everton , lucas digne

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă