Așteptarea a luat sfârșit, Dinamo și-a găsit fundaș dreapta! Marius Tomozei a semnat până în 2023 și a fost prezentat oficial de „câini”: „Bine ai venit!”

1 săptămână in urmă 5

Dinamo a anunțat că fundașul dreapta Marius Tomozei a semnat un contract valabil până la finalul sezonului 2022-2023.

Dinamo a fost nevoită să improvizeze în toate meciurile din acest sezon în flancul drept al apărării, unde, rând pe rând, au apărut jucători ca Deian Sorescu, Marco Ehmann, Andrei Radu sau Giani Crețu. Singurului fundaș specializat pe acest post, Constantin Nica, nu i s-au acordat prea multe șanse, acesta primind de curând o nouă șansă de a demonstra din partea antrenorului Flavius Stoican.

Acum, Dinamo și-a acoperit poziția de fundaș dreapta prin venirea lui Marius Tomozei, care a fost anunțată în mod oficial de clubul din Șos. Ștefan cel Mare.

Marius Tomozei a semnat cu Dinamo pe un an și jumătate

Dinamo și Marius Tomozei au bătut palma pentru un contract valabil până la finalul sezonului 2022-2023. Fundașul dreapta a întârziat negocierile cu gruparea din Șos. Ștefan cel Mare deoarece a dorit să caute o variantă mai bună decât penultima clasată din Liga 1, dar în cele din urmă a ales să li se alăture „câinilor”.

Apărătorul ar putea îmbrăca pentru prima oară tricoul lui Dinamo chiar miercuri, când roș-albii vor da piept, de la ora 12:30, într-un meci amical cu CS Mioveni.

„OFICIAL: Marius Tomozei la Dinamo București! Fundașul dreapta Marius Ionuț Tomozei, ultima oară la UTA Arad, a semnat în urmă cu câteva momente un contract cu clubul nostru până la finalul sezonului competițional 2022-2023.

Noul jucător dinamovist se va alătura lotului pregătit de Flavius Stoican în cantonamentul de la Săftica și ar putea debuta mâine (n.r. miercuri) în tricoul alb-roșu, în primul meci amical al anului, CS Mioveni vs Dinamo București (ora 12:30, CNF Buftea). 26 este numărul oficial de joc al lui Tomozei la Dinamo București. Bine ai venit la Dinamo București, Marius Tomozei!”, se arată în comunicatul remis de Dinamo.

The post Așteptarea a luat sfârșit, Dinamo și-a găsit fundaș dreapta! Marius Tomozei a semnat până în 2023 și a fost prezentat oficial de „câini”: „Bine ai venit!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă