”Aștept etapa a patra!”. Helmut Duckadam a făcut din nou haz de necaz, după episodul ”Putin, speranța mea să mă vaccinez”

1 lună in urmă 3

Liga 1: FCSB - CFR Cluj, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Liga 1: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, Digi Sport 1

După ce în urmă cu trei săptămâni făcea haz de necaz pe rețelele sociale, unde posta, alături de o poză cu un bust al lui Vladimir Putin, ”Tu ești singura mea speranță să mă vaccinez”, acum fostul mare portar a transmis din nou, tot pe un ton jovial, că nu a reușit să se programeze pentru vaccin.

Tu ești singura mea speranta sa ma vaccinez 🤔

Publicată de Helmut Duckadam pe Sâmbătă, 27 februarie 2021

Helmut Duckadam nu a reușit să se programeze pentru vaccinare

La mine vaccinul nu funcționează nicicum, eu eram în etapa a doua, dar nimic, aștept etapa a patra”, a spus Helmut Duckadam, la Fotbal Club.

Fostul mare portar al Stelei încearcă de aproape două luni să se înscrie în programul de vaccinare și, deși trebuia, după cum a transmis, să fie printre cei vaccinați în etapa a doua, demersul său nu a avut o finalitate favorabilă.

Sportivii aflați în activitate au început din urmă cu aproape o lună să se vaccineze, iar Simona Halep a primit deja a doua doză, cu două zile înaintea programării inițiale, înaintea plecării la Miami, unde va juca începând cu 23 martie, în direct la Digi Sport. 

Sunt mai liniştită (n.r. - după vaccinare), am şi făcut virusul, deci mă simt mai confortabil decât în august şi de aceea mă duc în Statele Unite."Nu am avut reacţii adverse, m-am bucurat că nu am avut nimic pentru că am avut ceva emoţii înainte, dar n-am simţit nimic.

Rapelul l-am făcut cu două zile mai devreme. Am întrebat dacă e vreun risc sau e greşit şi au spus că nu, că între 19 şi 21 de zile poţi face rapelul. Şi l-am făcut la 19 zile", a declarat Simona Halep, înaintea plecării în Statele Unite ale Americii.

Etichete: helmut duckadam , vaccin , helmut duckadam vaccin
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă