Asta îi mai lipsea lui Nick Kyrgios! Iubita îl acuză de agresiune pe „băiatul rău” al tenisului | GALERIE FOTO

1 lună in urmă 1

Nick Kyrgios, cel mai controversat jucător de tenis, are din nou probleme! Chiara Passari, fost iubită a numărului 48 ATP, îl acuză de agresiune pe acesta. 

Nick Kyrgios (25 de ani), „băiatul rău” al tenisului, a fost acuzat de agresiune, printr-o postare pe rețelele de socializare! Iubita sportivului, Chiara Passari, a publicat în urmă cu câteva zile un Story pe Instagram în care a sugerat că Nick o supune violenței fizice și psihice!

„Violența domestică și abuzul emoțional nu vor fi niciodată lucruri acceptabile!”, a spus fata în vârstă de 23 ani, iar la scurt timp a șters mesajul, scrie Tennis World USA! Se zvonește că Nick Kyrgios și Chiara Passari s-ar fi despărțit deja din cauza comportamentului agresiv al australianului.

Nick Kyrgios, acuzat de agresiune de iubita sa, Chiara Passari

Cu toate că iubita australianului a șters postarea, mai multe capturi cu acuzațiile acesteia au făcut înconjurul rețelelor de socializare! Nick Kyrgios nu a reacționat în niciun fel, dar a șters în schimb toate fotografiile de pe Instagram cu Chiara Passari, femeia de care părea îndrăgostit până peste cap în urmă cu puțin timp.

This is what Chiara Passari, Nick's (ex-)girlfriend posted on Instagram the past few weeks and days. pic.twitter.com/lz9eZnfFe2

— Oliver | Tennis (@insidetennis99) February 23, 2021

Nick Kyrgios a ajuns până în turul 3 la Australian Open 2021, dedicându-i victoriile Chiarei Passari: Mi-e dor de tine!”, a scris tenismenul pe camera de filmat.Totodată, fostul ocupant al locului 13 ATP i-a făcut și o declarație de dragoste acesteia, de Ziua Îndrăgostiților: „Promit să fiu o persoană mai bună și sper să petrec mai mult timp cu tine în viitor”.

Imaginea lui Nick Kyrgios a fost afectată de mai multe scandaluri în trecut

Imaginea lui Nick Kyrgios a fost afecatată în trecut de mai multe scandaluri! Nick s-a dat în stambă chiar și la Australian Open 2021, având un dialog incredibil cu un membru al staff-ului său.

Supărat că Frederico Ferreira a câștigat pe serviciul său, Kyrgios a început să murmure, după care a izbucnit la adresa unui apropiat: Spune-i iubitei tale să iasă din loja mea!”, a fost reacția uluitoare a tenismenului.

The post Asta îi mai lipsea lui Nick Kyrgios! Iubita îl acuză de agresiune pe „băiatul rău” al tenisului | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă