Asta iese când se întâlnesc Novak Djokovic și Zlatan Ibrahimovic! Nole a pus muzică sârbească și a început să danseze când l-a văzut pe Ibra la Turneul Campionilor | VIDEO

2 săptămâni in urmă 30

Novak Djokovic (34 de ani) a avut parte de o surpriză specială din partea lui Zlatan Ibrahimovic (40 de ani), starul lui AC Milan! Sârbul a început să cânte în momentul în care a fost vizitat de Ibra la Torino.

Turneul Campionilor se desfășoară pentru prima oară la Torino (Italia), iar Zlatan Ibrahimovic, cel care activează în Serie A, nu putea rata ocazia de a-și vizita prietenul. Novak Djokovic a debutat cu dreptul la Turneul Campionilor, învingându-l pe norvegianul Casper Ruud cu 7-6(4), 6-2.

Djokovic a avut mai multe motive de bucurie la Torino! Sârbul a câștigat primul meci din grupă, dar a fost vizitat și de o persoană specială! Ibrahimovic, fotbalistul lui AC Milan, i-a făcut o surpriză lui Djokovic.

Novak Djokovic a început să danseze când l-a văzut pe Zlatan Ibrahimovic la Turneul Campionilor

Zlatan Ibrahimovic, ai cărui părinți sunt originari din fosta Iugoslavie, este alături de Novak Djokovic la Turneul Campionilor de la Torino! Sârbul a făcut show în momentul în care s-a întâlnit cu Ibra în arena Pala Alpitour. Liderul ATP a început să cânte muzică sârbească și să danseze, ținându-l peste umăr pe Zlatan.

Novak Djokovic seems so happy to meet again Zlatan Ibrahimovic

(🎥 @tennistv) pic.twitter.com/yJtifxnri4

— We Are Tennis (@WeAreTennis) November 16, 2021

Zlatan Ibrahimovic a explicat înainte de Turneul Campionilor că tenismenul Novak Djokovic se aseamană cu el în mai multe privințe! Atât Zlatan, cât și Novak sunt recunoscuți pentru încăpățânarea din timpul meciurilor.

Cum se aseamănă Novak Djokovic cu Zlatan Ibrahimovic: „E la fel ca mine când se enervează”

Zlatan Ibrahimovic a vorbit în acest an despre mentalul lui Novak Djokovic, explicând modul în care tenismenul sârb i se aseamănă:

„În primul rând, el are un caracter balcanic: joacă mai bine când se enervează, atunci prinde viață! Devine mai concentrat, mai atent. Dacă ‘Nole’ se enervează, scoate tot ce-i mai bun din el. La fel ca mine!”, a spus Ibrahimovic, citat de publicația Tennis World USA.

The post Asta iese când se întâlnesc Novak Djokovic și Zlatan Ibrahimovic! Nole a pus muzică sârbească și a început să danseze când l-a văzut pe Ibra la Turneul Campionilor | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă