”Asta e dovada! Are gust de usturoi!”. Secretul dezvăluit de Patrice Evra pe Old Trafford

4 săptămâni in urmă 26

  • Liga 1: Chindia - Gaz Metan, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - FC Botoșani, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Fostul fotbalist al ”diavolilor”, din perioada 2006-2014, s-a filmat pe superbul stadion și nu a ratat ocazia de a le dezvălui un ”secret” fanilor săi, dar nu numai.

Galerie Foto

Evra a mâncat câteva fire de iarbă, smulse din gazonul impecabil, pentru a le demonstra celor care-l urmăresc faptul că usturoiul este prezent și acolo.

Secretul dezvăluit de Patrice Evra pe Old Trafford. Gazon cu gust de usturoi

”Casă, dulce casă! Ce stadion, ce stadion. Asta este casa mea. Și nu o să mă credeți, dacă vă spun dar asta e dovada. Are gust de usturoi, dar este ok!

Manaus, Brazilia, locul unde orașul și jungla coexistă. Vezi Jungla urbană: Manaus la 22:50 pe Digi Animal World, în Digi Online.

Nu sunt vegetarian, dar este bine.

Pentru că iubesc acest joc!”, a spus Evra, în stilu-i inconfundabil.

VIDEO cu Patrice Evra pe Old Trafford

Evra a publicat discuţia cu Ronaldo înaintea revenirii spectaculoase a portughezului la United

A fost un transfer fulger, realizat după ce s-a anunţat că atacantul ar fi bătut palma cu rivala Manchester City, iar fanii lui United au reacţionat nervos.

Nimeni nu se aştepta la o asemenea mişcare, mai ales că lumea se împăcase cu ideea că se duce la Guardiola. De supărare, suporterii au scos la iveală declaraţii date de CR7 în urmă cu şase ani, în care excludea total să joace vreodată la City, indiferent de sumele puse pe masă.

Patrice Evra, fostul colechipier al lui Ronaldo timp de trei sezoane la Manchester City, a publicat după confirmarea transferului corespondenţa purtată pe whatsapp cu Cristiano.

"Omule! Am să joc la echipa noastră", i-a scris Ronaldo amicului său, plus opt emoticoane care râd. N-a fost crezut, normal, iar răspunsul lui Evra a fost unul tipic pentru el: "Termină cu râsul. Nu sunt clovnul tău", însoţit de o mulţime de emoticoane.

Două sezoane şi jumătate, ianuarie 2006-iunie 2009, cei doi au fost colegi la Manchester United şi au menţinut o relaţie apropiată.

Etichete: manchester united , patrice evra , patrice evra manchester united
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă