”Asta e cea mai mare problemă!”. Concluziile lui Dușan Uhrin după debutul pe banca lui Dinamo, 0-0 cu Astra

3 săptămâni in urmă 22

  • Liga 1: Chindia - Hermannstadt, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1

Antrenorul ceh a transmis că, luând în considerare cele întâmplate pe gazon, punctul obținut la Giurgiu este un lucru pozitiv pentru Dinamo, însă a recunoscut că ar fi dorit o altă abordare din partea jucătorilor săi, cărora le-a reproșat lipsa de agresivitate și reacție.

VIDEO cu rezumatul meciului Astra - Dinamo 0-0:

Reacția lui Dușan Uhrin, după 0-0 cu Astra

Sunt mulțumit de acest punct. Am jucat mult poziționat, ar fi trebuit să fim mai agresivi. Nu am marcat, e bine că nici n-am primit, asta e important.

Le-am spus jucătorilor că trebuie să joace mai agresiv, am încercat să le explic ce vreau de la ei. A fost un meci tacticizat, însă unul bun. Ambele echipe au jucat bine, a fost un ritm bun”, a declarat Dușan Uhrin, după meci.

În același timp, Dușan Uhrin a recunoscut că Dinamo se confruntă cu probleme din toate punctele de vedere, atât pe teren, lipsa de rezultate și a golurilor, cât și în afara lui.

Avem multe de schimbat. Trebuie să luptăm, să dăm tot ce e mai bun, să dăm 100%. E foarte dificil, sunt opt meciuri. Avem multe probleme, dar trebuie să mergem înainte, să gândim pozitiv. Problema cea mai mare este că nu avem puncte și că nu înscriem”, a declarat antrenorul lui Dinamo.

După remiza cu Astra, Dinamo a rămas pe locul 14, de baraj, în Liga 1, cu 15 puncte, însă poate coborî chiar pe ultima poziție la finalul rundei, dacă Hermannstadt câștiga partida cu Chindia sau Poli Iași se impune la Pitești.

Etichete: astra dinamo , antrenor dinamo , dusan uhrin
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă