Asta da surpriză. CSM București a făcut egal cu Clujul în Liga Florilor

1 lună in urmă 1

Cea mai mare surpriză a campionatului Ligii Florilor s-a produs marți, la Rm. Vâlcea, în etapa a 12-a a Ligii Florilor. După ce Neagu și compania câștigaseră sâmbătă, în aceeași sală, 33-24 cu SCM Rm. Vâlcea, în optimile Ligii Campionilor, marți nu au putut să învingă Universitatea Cluj.

Şi-au privit adversarele de sus

CSM a făcut deplasarea în ziua meciului, iar antrenorul Adi Vasile le-a lăsat pe bancă pe cele mai bune jucătoare din meciul de Liga Campionilor: Cristina Neagu și Jelena Grubisici. În plus, o altă handbalistă de bază, interul dreapta Barbara Lazovici a rămas la București. Nici Laura Moisă nu a jucat nicio secundă, iar Gabi Perianu, revenită după perioada de izolare, a privit meciul din tribună.

În aceste condiții, CSM a jucat cu Dedu în poartă, cu Pintea, cu Carmen Martin, Cvijici, Smeets, Klikovac, Dembele. Numai că jocul echipei nu a mai fost același. Clujul a condus toată prima repriză și a avut avantaj la pauză: 15-14. În repriza a doua lucrurile păreau că revin la normal. CSM a întors și s-a desprins la 23-20. Finalul a fost însă foarte palpitant. Clujencele nu au cedat, au crezut în șansa lor și au luptat până la final. Au fost chiar foarte aproape de victorie, dar până la urmă CSM a reușit să câștige un punct!

”Noi credeam că putem face egal cu CSM. Încercăm să dăm totul pe teren, să scoatem maximum din fiecare meci. Am pierdut câteva partide la începutul sezonului și acum încercăm să recuperăm”, a declarat Diana Lazăr, interul stânga al Clujului. Câțiva oficiali ai echipei din Vâlcea, când au auzit că CSM a făcut egal, glumeau și le-au spus clujencelor să meargă tot ele sâmbătă, la București, pentru returul din optimile Ligii. ”Mergem, în acest moment, la cum ne simțim, atât pot spune, că nu ne e frică”, a spus râzând și Diana Lazăr.

Adi Vasile: ”Nu avem nicio scuză. Toți suntem vinovați!”

- Adi Vasile, surpriza campionatului. Din păcate pentru voi una negativă!
- Este unul dintre meciurile care ne lasă un gust foarte amar. E clar că începând cu mine și terminând cu ultima jucătoare. am avut mult prea puține momente bune și sportul te pedepsește. E clar că azi nu ne-am ridicat la numele și valoarea pe care le avem. 
- Îți reproșezi faptul că nu ai jucat cu toate titularele? 
- Când nu câștigi meciul, te gândești și la aceste lucruri. Dar în final, ar fi trebuit să avem valoarea să câștigăm împotriva Clujului, cu tot respectul pentru ele, și fără câteva titulare. 
- Le va trezi acest ”duș rece” împotriva returului cu Vâlcea, pentru că și acolo poate se cred calificate? 
- CSM are prea multă valoare și experiență ca să nu înțeleagă cât de periculos poate să fie sportul atunci când ai zile proaste și când nu ești acolo cu absolut tot. Egourile noastre sunt rănite în momentul de față! 
- CSM are multe puncte avans. Dar ar putea conta semieșecul ăsta la final? 
- E un an cu o pandemie care ne schimbă viața câteodată de la o săptămână la alta. Nimic nu este terminat până la finalul competiției. Trebuie să fim foarte concentrați, eu sper să nu fie importante la final.

Povestea secundului de la SCM Rm. Vâlcea, Goran Kurtes, fratele fostului antrenor de la HCM Constanța, decedat în 2010Cronica meciului SCM Rm. Vâlcea - CSM București 24-33. CSM cu mult peste Vâlcea: calitatea jucătoarelor face diferența » Vâlcea, ca un boxer numărat în picioare!

Adevărul despre iubitul Ramonei Bădescu.Câți ani are bărbatul plin de bani

Libertatea

Playtech: Ce a pățit Dani Oțil după ce s-a operat la o clinică cu plată. A spus tot adevărul, fără pic de jenă
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă