Asta chiar nu s-a mai vazut: au SCOS mingea din poarta de 3 ori intr-o secunda! Ratarea care l-a facut pe Guardiola sa dea cu fotbalul de pamant! E faza anului in Champions League

1 month ago 46

 au SCOS mingea din poarta de 3 ori intr-o secunda! Ratarea care l-a facut pe Guardiola sa dea cu fotbalul de pamant! E faza anului in Champions League

Miercuri 02 Decembrie 2020, 01:05

...Faza anului, dar nu din motivele pe care si le-ar fi dorit vedetele lui City!

Porto - City s-a terminat 0-0. Daca te uiti la faza asta, o sa-ti dai seama ca in meciul din Portugalia ar fi trebuit sa se marcheze cel putin un gol. City a trecut pe langa dechiderea scorului de 3 ori la aceeasi faza! Mingea pur si simplu a refuzat sa treaca linia! 'Blestemul' de o secunda a lovit de 3 ori!

City era deja calificata in optimi inaintea deplasarii de pe Dragao. Acum are 13 puncte castigate din 5 meciuri. Si 'dragonii' merg in faza eliminatorie a Champions League. Dupa infrangerea lui Olympiakos la Marseille (1-2), grecii au ratat orice sansa la pozitia secunda in topul grupei.
 

Miss of the year pic.twitter.com/OMKinJQXCC

— Karim B (@KB4000) December 1, 2020

Interviu exclusiv cu Pavel Bartoș despre Vocea Reuniunea: "Eu încă sunt uimit de momente."

Simona Halep, primul documentar. Sportiva care a unit românii în simțiri: „Tot ce se mișcă în jurul meu este pentru tenis”

”Deșteaptă-te, române!” 2020 - Generația PLUS

Primul jurnal Știrile PRO TV prezentat de Andreea Esca, pe 1 decembrie 1995

Sărbătorim Ziua Națională a României, pe TikTok!

Ion Iliescu, declarație surprinzătoare la evenimentul de lansare PRO TV, în 1995: ”Zâmbetul meu reflectă o stare de spirit interioară”

Întrebarea Mesei Rotunde cu Oana Cuzino: „La maternitate, nu mă credeau că am născut!”

De 1 decembrie 1996, Gyuri Pascu cântă imnul de la acea vreme: “Ăsta este PRO TV”

Read Entire Article

Powered By Seo Tools