"Ăsta a fost planul lui". Dan Petrescu nu este interesat de echipa națională. Cine l-a dat de gol

2 săptămâni in urmă 13

  • Liga 2: CSA Steaua - U Cluj, marți, 17:00, Digi Sport 1

  • UCL: Villarreal - Manchester United, marți, 19:45, Digi Sport 1

De ce pe Dan Petrescu nu l-ar interesa să fie selecționer al României

Hagi i-a spus lui Răzvan Burleanu că s-ar afla în conflict de interese dacă ar accepta funcția, pentru că el este și acționar majoritar la Farul. Însă nici Dan Petrescu nu ar fi deloc aproape de a deveni selecționer. O spune fostul internațional George Florescu, care a dezvăluit și motivul.

"Ar fi fost poate un conflict de interese dacă ar fi venit Gică Hagi la naţională. Cred că Dan Petrescu se concentrează cel puţin pe câştigarea unui alt titlu cu clujenii şi nu ştiu în ce măsură l-ar avantaja o numire la naţională.

Cred că ăsta a fost planul său de la bun început, să mai ia un campionat cu CFR. Sunt variante puţine şi rămâne de văzut cine va fi numit selecţioner", a spus George Florescu, potrivit Looksport.

  • Dan Petrescu a luat 3 titluri în 3 sezoane cu CFR Cluj și are posibilitatea să-l ia și pe al patrulea. Ardelenii snut lideri detașați în clasament, cu 8 puncte avans peste locul secund.

Daniel Stanciu: "Eu nici n-aș mai vorbi cu Petrescu"

Fostul manager de la U Cluj, Daniel Stanciu, e convins că Petrescu nu e o variantă bună pentru banca naționalei.

"Eu, dacă aș fi la FRF, nu m-aș mai duce să vorbesc cu Petrescu, și liber și ne-liber, pentru că rândul trecut a fost, a ieșit și a spus că ar vrea la echipa națională, că l-ar interesa.

Deci toată delegația s-a dus la Cluj, s-a discutat și cu patronul, etc, și a zis că el, dacă ar fi să se pună problema, ar vrea să rămână și la echipă, și la națională. Adică nu s-a ajuns la un numitor comun.

Chestia asta mi se pare ceva ciudat la Petrescu. Ba că locul 3 din Danemarca e cea mai bună echipă din Europa, ba că locul 5 din Olanda e cea mai bună. Vă dați seama că, la echipa națională, cred că o să ne înnebunească cu Armenia și cu Liechtenstein", a spus Daniel Stanciu la Digi Sport Special.

Etichete: gica hagi , dan petrescu , selectioner romania

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă