''Asta a fost pentru tine!'' Raheem Sterling i-a dedicat un gol prietenei sale Steffie Gregg. Tânăra a murit la 26 de ani din cauza complicaţiilor cauzate de Covid

1 lună in urmă 26

Raheem Sterling i-a dedicat golul în victoria Angliei cu 4-0 împotriva Ungariei regretatei sale prietene Steffie Gregg. Nepoata de 26 de ani a producătorului și cântăreţului jamaican Rvssian a murit tragic la începutul acestei săptămâni.

Raheem Sterling i-a dedicat un gol prietenei sale Steffie Gregg

Raheem Sterling i-a dedicat un gol prietenei sale Steffie Gregg

Twitter / Instagram

Asul de la Manchester City a adus un omagiu, purtând un tricou pe care scria ''Te voi iubi pentru totdeauna, Steffie Gregg'', când a sărbătorit golul, în timpul meciului victorios al Angliei. Tributul a fost adus în minutul 55. Apoi, Raheem Sterling a împărtășit mai multe fotografii pe contul său de Twitter, postând și cuvintele: ''Asta a fost pentru tine SVG''. De asemenea a folosit un emoji cu o inimă, unul cu două mâini care se roagă şi unul cu un porumbel alb.

Moartea streamerului Twitch din 31 august, ce a avut loc la Miami, a șocat toată Jamaica. Rapoartele locale sugerează că Steffie - care suferea de o boală autoimună numită Lupus - a murit din cauza complicațiilor după ce a contractat coronavirusul. Rvissian a scris într-o postare pe rețelele de socializare: "Mă simt neajutorat, micuța mea Steffie. Simt că ți-am greşit și că nu te-am putut proteja de asta...COVID este REAL". Gregg a fost, de asemenea, o femeie de afaceri cunoscută și un membru popular al comunității sale din Upper St Andrew.

Moartea tinerei Steffie Gregg a şocat întreaga lume

Sterling, care s-a născut la Kingston, era cunoscut ca fiind un bun prieten de-al ei. Tatăl ei este fostul șofer de mașini de curse Gary Gregg, în timp ce fratele ei Kyle "Speedy" Gregg este, de asemenea, pilot. Tânăra a postat anterior fotografii pe Instagram, purtând un tricou cu City cu numele și numărul lui Sterling pe spate, fiind în tribună în timpul meciului sportivului, potrivit The Sun.

Efortul lui Sterling a deschis porțile spre o victorie garantată. Harry Kane a marcat pentru 2-0 opt minute mai târziu, înainte ca Harry Maguire să găsească poarta în minutul 69. Declan Rice s-a alăturat apoi marcatorilor, deoarece lovitura sa de la distanță a marcat un scor de 4-0, chiar cu trei minute înainte de finalizarea meciului.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă