Assist Man, gol Mihăilă! Fază superbă a românilor de la Parma, în meciul cu AS Roma

1 lună in urmă 1

Liga 1: Chindia - Astra, duminică, 18:00, Digi Sport 1

Liga 1: CFR Cluj - Poli Iași, duminică, 20:30, Digi Sport 1

În minutul 9, Dennis Man a reușit să centreze din flancul drept, iar Mihăilă a finalizat cu un șut din interiorul careului, care l-a învins pe portarul Romei, Pau Lopez.

Assist Man, gol Mihăilă! Fază superbă a românilor de la Parma, în meciul cu AS Roma

Pentru Mihăilă este al doilea gol consecutiv reușit în Serie A, după cel din partida cu Fiorentina, scor 3-3. De asemenea, Man reușește al doilea assist consecutiv.

Titularizarea ambilor români de la Parma reprezintă o premieră, cei doi împărțindu-și în ultimele runde prezențele în primul ”11”.

VIDEO Golul lui Mihăilă din pasa lui Man, la meciul cu AS Roma

Roberto D'Aversa, antrenorul Parmei care stă pe bancă la meciul cu Roma, din cauza suspendării primite la jocul cu Fiorentina, a analizat la conferința de presă de sâmbătă situațiile celor doi români, cărora le-a evidențiat progresul.

”Mihăilă arată în sfârșit ce jucător este! La Parma a venit cu o problemă, care i-a dat bătăi de cap în prima parte a sezonului.

Man a venit mai târziu, dar poate deveni un jucător foarte important pentru Serie A. Are nevoie, însă de timp, pentru a înțelege care e abordarea perfectă”, a declarat Roberto D'Aversa.

Etichete: as roma , parma , dennis man , valentin mihaila , gol mihăilă
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă