Asociația DDB, mesaj războinic înainte de meciul cu Academica Clinceni: „Ne vom ocupa de toți! Facem curățenie la Dinamo!”. De ce sunt siguri suporterii că vor evita falimentul clubului

2 luni in urmă 15

Reprezentanții programului DDB au emis un comunicat oficial, după înfrângerea lui Dinamo cu CFR Cluj, prin care oferă asigurări că situația de la formația roș-albă se va redresa.

În ultimul meci din campionat, Dinamo a pierdut în fața campioanei CFR Cluj cu scorul de 0-2.

Dinamo se află pe locul 11 din Liga 1, cu 15 puncte obținute, după 14 meciuri jucate.

DDB, mesaj războinic după înfângerea cu CFR Cluj

În comunicatul emis, reprezentanții DDB anunță că situația de la Dinamo se va redresa, chiar și din punct de vedere financiar. Ba mai mult, după ce i-a înlăturat din funcții pe Pablo Cortacero și Alex Couto, DDB i-a pus „gând rău” și directorului sportiv Rufo Collado.

„Ce mai faci, câine? 

«Nu prea bine», ar fi răspunsul la întrebarea din newsletter, așa-i!? Dinamo a pierdut cu CFR, pandemia pare că nu se mai termină, la club e incertitudine, iar în presă vezi din ce în ce mai mulți oameni de sport profețindu-ne falimentul. Dă-ne voie să îți înseninăm puțin ziua! 

1. Nici vorbă de faliment, câine, pentru că DDB e acolo! L-am înlăturat din funcția de președinte al CA pe Cortacero, l-am revocat din funcție pe directorul executiv Alex Couto și nici Ruffo Colado nu se simte prea bine. Ai văzut și că președintele Șerdean, membru al echipei de țepari, a avut probleme să intre pe stadion în Ștefan cel Mare aseară. Ne vom ocupa de toți, rând pe rând, să nu ai dubii, facem curățenie la Dinamo! 

2. Am virat în club 1.000.000 RON cu titlul de împrumut garantat din drepturi TV. Împrumut, pentru că nu ne permitem să lăsăm nici un ban pe mâna spaniolilor, în cazul în care aceștia vor fi încă acolo atunci când EAD, firma care deține drepturile, virează banii. Cu banii virați se vor plăti salarii, aspect extrem de important în vederea (re)negocierilor cu jucătorii. Aceștia trebuie să aibă certitudinea că DDB își onorează promisiunile! 

3. Discuțiile cu jucătorii decurg foarte bine. Respectul generează respect, așa că în zilele următoare vei afla vești bune în această privință, ai încredere! 

4. Ai aflat deja că l-am adus pe Dario în funcția de consilier pe probleme sportive. Prezența regizorului «Minunii de la Liberec» în echipa DDB, acțiunile, sfaturile și ideile sale, toate acestea ne întăresc speranța că VA FI BINE! 

5. Ziua de ieri ne-a adus o înfrângere, dar și o mare victorie. România s-a convins că, deși vremurile pentru noi sunt tulburi, Dinamo a devenit un FENOMEN. Spectacolul făcut de ai noștri pe străzile Bucureștiului a ajuns subiect de știri, iar pe net ne felicită până și rivalii în comentarii. Cu asemenea suporteri în spate, Dinamo nu moare”, se arată în comunicatul emis de DDB.

The post Asociația DDB, mesaj războinic înainte de meciul cu Academica Clinceni: „Ne vom ocupa de toți! Facem curățenie la Dinamo!”. De ce sunt siguri suporterii că vor evita falimentul clubului appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă