Asia Express - Drumul Împăraților, Ultima etapă din Georgia, în această seară

4 săptămâni in urmă 32

Începutul etapei cu numărul șapte din Asia Express - Drumul Împăraților, difuzată de Antena 1 începând cu duminică, 31 octombrie 2021, de la 20:00, vine cu o surpriză pentru cele șase echipe rămase în cursa celui mai dur reality-show, dar și pentru telespectatori.

O nouă ediţie Asia Express, în această seară

O nouă ediţie Asia Express, în această seară

Antena 1

Pe Drumul Împăraților urmează încă o etapă tensionată, în care traseul cursei nu va fi nici pe departe unul obișnuit. Vedetele vor avea de urmat cu strictețe indicațiile Irinei primite prin stație, pe o hartă cu multe necunoscute, opriri și misiuni. Răsturnările de situație își vor face apariția în ritmul amețitor al unei întreceri strânse către prima imunitate, miză extrem de importantă în această ultimă etapă din Georgia.

O nouă ediţie Asia Express

Una dintre misiunile săptămânii le va provoca pe vedete să deguste sortimente din vinul local, ca mai apoi să le recunoască și să le pună într-o anumită ordine. Ca de obicei, și jocul de amuletă difuzat duminică seară pe Antena 1 va pune în joc 1000 de Euro și posibilitatea obținerii unui avantaj prețios în cursă, iar cele trei echipe ce îl vor disputa vor avea parte de o probă în care fizicul și psihicul le vor fi testate.

Cum se vor descurca vedetele într-o nouă etapă pe Drumul Împăraților, telespectatorii Antena 1 pot urmări duminică, de la 20:00, luni, marți și miercuri, de la 20:30, doar la Asia Express.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă