Ashleigh Barty a declarat forfait pentru turneul de la Indian Wells! Lista retragerilor este impresionantă, iar Simona Halep poate profita

3 săptămâni in urmă 15

Ashleigh Barty (Australia, 1 WTA), cea mai bună jucătoare de tenis a lumii, a declarat forfait pentru turneul WTA 1.000 de la Indian Wells! Naomi Osaka (Japonia, 7 WTA) și Serena Williams (SUA, 40 WTA) s-au retras și ele înaintea competiției din California (SUA).

Simona Halep (România, 15 WTA) poate profita după ce trei mari campioane din circuitul WTA au declarat forfait pentru Indian Wells (4 – 17 octombrie)! Ashleigh Barty, jucătoarea care trebuie să fie favorita principală a turneului american, s-a retras cu o săptămână înainte de începerea turneului.

Dacă Ashleigh Barty este chinuită de probleme fizice, la fel ca și Serena Williams – deținătoare a 23 de titluri de Grand Slam, japoneza Naomi Osaka se confruntă cu probleme de anxietate și depresie.

Ashleigh Barty a declarat forfait pentru turneul de la Indian Wells! Lista retragerilor este impresionantă, iar Simona Halep poate profita

Ashleigh Barty a cedat din punct de vedere fizic pe final de sezon, iar australianca, triumfătoare la Wimbledon 2021, va absenta de la unul dintre cele mai puternice turnee din circuit! Indian Wells trebuia să se desfășoare în luna martie, organizatorii au reprogramat concursul pentru octombrie, iar mai multe jucătoare importante au fost prinse pe picior greșit. În afară de Ashleigh Barty, pe lista retragerilor de la Indian Wells se mai află Serena Williams și Naomi Osaka.

Simona Halep poate profita de absențele rivalelor ei, mai ales că jucătoarea antrenată acum de Adrian Marcu și Daniel Dobre și-a revenit după accidentare! Halep o duce bine și în plan personal, căsătorindu-se luna aceasta cu Toni Iuruc! Cei doi s-au distrat în luna de miere, la Bodrum (Turcia), pe coasta Mării Egee, dar sportiva a reluat antrenamentele pe terenul de tenis. Simona a împlinit luni 30 de ani, având parte și de o surpriză neplăcută. Oficialii Agenției Mondiale Antidoping i-au bătut la ușă în zorii zilei, supunând-o pe româncă unui control antidoping spontan.

The post Ashleigh Barty a declarat forfait pentru turneul de la Indian Wells! Lista retragerilor este impresionantă, iar Simona Halep poate profita appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă