Ascultă aici cele două melodii noi lansate de ABBA după 40 de ani. Reacțiile fanilor: ”ABBA a salvat 2021!”

1 lună in urmă 69

După patru decenii de aşteptare, legendara trupă ABBA se întoarce în forţă şi scrie o nouă pagină în istoria muzicii. Formaţia suedeză va lansa un album nou în luna noiembrie, iar în primăvara anului viitor va reveni pe scenă sub formă de holograme pentru o serie de concerte. Fanii grupului pot asculta deja două piese noi.

 ”ABBA a salvat 2021!”

ABBA în 1976

Getty Images

Două piese noi lansate în aceeaşi zi, după 40 de ani: I Still Have Faith In You și Don't Shut Me Down. Fanii legendarei trupe ABBA sunt în extaz. Iar surprizele nu se opresc aici - pregătesc un concert. Cei patru membri ai trupei nu vor reveni însă fizic pe scenă, ci sub formă de holograme. ”Acest mediu va fi un spaţiu unic în care să te afli, care nu va fi nici digital, nici fizic”, spune Svana Gisla, producător. Timp de cinci săptămâni, Agnetha, Björn, Benny şi Anni-Frid au cântat în faţa a 160 de camere de filmat. Le-au fost înregistrate toate gesturile şi emoţiile şi apoi create avataruri care arată precum muzicienii în anii de glorie. ”Atunci când vei urmări acest spectacol, nu vei vedea o versiune sau o copie a lor sau oameni care îi imită. Sunt chiar ei!”, spune Ludvig Anderson, producător.

Reacțiile fanilor: „ABBA a salvat 2021”

Turneul londonez va începe în 27 mai 2022. Show-ul va dura o oră şi jumătate, timp în care vor fi interpretate 22 de melodii, inclusiv cele două prezentate ieri. La pregătirile pentru acest spectacol, artiştii şi-au dat seama că e timpul să lanseze un nou album. ”Mai întâi am scris două piese şi apoi am zis că poate ar fi o idee bună să facem şi altele. Le-am întrebat şi pe fete şi au fost de acord. Şi le-am spus atunci că mai bine scoatem un întreg album.” a mărturisit Benny Andersson.

Printre cele 10 piese noi, se numără şi o melodie de Crăciun. În Stockholm, Berlin, Reykjavik sau New York evenimentul de lansare a fost marcat cu petreceri ABBA la care au asistat fani de toate vârstele. Trupa ABBA s-a format în 1972 şi a cunoscut succesul mondial doi ani mai târziu cu piesa "Waterloo" la Eurovision. În cei 10 ani de activiate a lansat 8 albume şi a vândut peste 385 de milioane de exemplare în lumea întreagă.

„Abba a salvat 2021”, „Mi-ați salvat viața”, „Plâng de fericire”. Acestea sunt doar câteva dintre comentariile postate sub un videoclip pe TikTok cu Benny Andersson cântând la pian o versiune instrumentală a uneia dintre piesele noi ale trupei.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Un interlop scoţian oferă 20.000 de lire sterline celui care îi aduce înapoi copilul cu care a fugit soţia româncă în timpul procesului de divorţ

1

Craig Windsor, un interlop scoţian în vârstă de 38 de ani, oferă 20.000 de lire sterline celui care îi aduce înapoi copilul pe care îl are cu soţia lui, o româncă. Femeia a plecat cu băiatul de şase luni în ţara natală şi refuză să se mai întoarcă în Scoţia.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă