Asalt la vedeta lui Bielsa de la Leeds! Manchester United și Liverpool, în război pentru brazilianul Raphinha

1 lună in urmă 1

Raphinha, brazilianul care a uimit Premier League în acest sezon, în tricoul lui Leeds,  este subiectul unei dispute între rivalele tradiționale Manchester United și Liverpool, care au declanșat negocierile pentru transferul lui.

Sud-americanul a plecat de la Rennes, în octombrie anul trecut, și a ales să semneze cu echipa din Yorkshire, unde a devenit un jucător cheie, iar prețul său a explodat.

Liverpool și Manchester United se luptă pentru transferul brazilianului Raphinha, care face senzație la Leeds sub comanda lui Marcelo Bielsa

Potrivit celor de la SportItalia, un război pentru transferul mijlocașului ofensiv brazilian Raphinha a pornit între Manchester United și FC Liverpool. Cele două cluburi încearcă să îl aducă pe fotbalistul care este revelația sezonului în Premier League.

Cu toate acestea, cei de la Leeds sunt dornici să îl păstreze pe jucătorul de 24 de ani. Bielsa a plătit 20 de milioane de euro pentru serviciile lui Raphinha anul trecut, după un singur sezon petrecut în Franța. Starul brazilian și-a trecut în cont până acum 5 goluri și 5 assisturi pentru Leeds în Premier League.

Pentru a-l cumpărat, United și Liverpool trebuie să achite minimum 50 de milioane de euro. Bielsa știe care este secretul lui Raphinha: „Este un fotbalist dezechilibrant. Este foarte ambițios și foarte competitiv. Nu este o combinație întâlnită foarte des pentru că el muncește foarte mult și pe deasupra mai este și creativ și poate dezechilibra. Cel mai bun lucru pe care îl poți face cu astfel de jucători explozivi este să îi lași să facă așa cum gândesc ei”, a explicat tehnicianul poreclit „El Loco”.

The post Asalt la vedeta lui Bielsa de la Leeds! Manchester United și Liverpool, în război pentru brazilianul Raphinha appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă