Așa s-a îndrăgostit Ilie Stan de Elena Udrea! Tehnicianul a dezvăluit povestea fabuloasă: „Ea era la facultate în București, eu jucam la Steaua” | GALERIE FOTO

4 săptămâni in urmă 19

Ilie Stan nu s-a ascuns și a vorbit deschis despre relația pe care a avut-o cu Elena Udrea, pe vremea când juca la Steaua.

Cei doi s-au cunoscut la București, în perioada în care Elena Udrea era studentă la facultate.

„Elena Udrea a fost marea lui iubire. Ea era școlăriță la Buzău, acum vreo 20 de ani, când erau împreună. Ilie avea o Dacie albă, în care se tot giugiuleau când se întâlneau”, a declarat Corneliu Vadim Tudor, în 2011.

Ilie Stan, dezvăluiri despre relația cu Elena Udrea: „Locuiam amândoi în Drumul Taberei!”

Ilie Stan era deja o vedetă în perioada în care juca la Steaua, în timp ce Elena Udrea avea doar 18 ani în momentul în care l-a cunoscut pe acesta.

„Nu am avut o relație amoroasă cu Elena Udrea, ne-am oprit doar la o masă, la o cină. Ne-am cunoscut, dar n-au fost chestiuni amoroase. Probabil că Vadim m-a văzut la masă și știți cum era… Am luat masa împreună la Minerva, la Chinezesc. Am plătit amândoi. Ea era la facultate în București, eu jucam la Steaua. Locuiam amândoi în Drumul Taberei”, a spus Ilie Stan, conform GSP.

„Nu era cunoscută pe vremea aia, dar ați văzut cum arăta! Vedeți cum arată și acum. Acum discutăm doar prin mesaje de zile de naștere, de Sărbători. Îmi pare rău pentru ce i s-a întâmplat. O femeie deosebită și ca suflet… Eu știu bine! E foarte ambițioasă să facă ceva pentru societate. Dacă i se dădea posibilitatea în politică să aibă mai multă încredere, cred eu că rezolva multe.

The post Așa s-a îndrăgostit Ilie Stan de Elena Udrea! Tehnicianul a dezvăluit povestea fabuloasă: „Ea era la facultate în București, eu jucam la Steaua” | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă