Așa mamă, așa fiică. Irina Columbeanu are siluetă de fotomodel la 14 ani. Poartă fustă scurtă și tocuri

3 zile in urmă 25

Irina Columbeanu trăiește de o bună perioadă de timp în America. Nu mai este așa de activă pe rețelele de socializare, apare mai rar și atunci atrage atenția. Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu impresionează acum, are alură de fotomodel, o moștenește mult pe mama sa.

Irina Columbeanu locuiește acum în America alături de mama ei, de iubitul mamei, Mr. Pink, dar și de fratele vitreg. Merge acolo la școală și ține legătura cu tatăl ei online. Irinel Columbeanu a declarat că a luat o decizie bună când a trimis-o la mama ei în America. Monica Gabor e o mamă atentă și grijulie, se ocupă de educația fiicei, de creșterea ei într-un cămin armonios, dar și de viitorul ei.

Pe lângă toate acestea, Monica Gabor și sfătuiește fiica să fie feminină, să îi placă frumosul, să îi pună trăsăturile frumoase în valoare. Așa face că acum, la 14 ani, Irina Columbeanu s-a transformat într-o domnișoară. În cea mai recentă imagine, aceasta apare alături de mama ei. Amândouă sunt îmbrăcate în negru, poartă fuste scurte și se pare că și tocuri.

Irina Columbeanu atrage atenția, are picioare lungi, este slăbuță, are calitățile unui fotomodel. Și Monica Gabor, cât a stat în România, a cochetat cu modellingul. Poate și Irina o să fie atrasă de această zonă.

„Mândră că sunt mama ta”, scris Monica Gabor pe Instagram.

Așa mamă, așa fiică. Irina Columbeanu are siluetă de fotomodel la 14 ani. Poartă fustă scurtă și tocuri

Irinel Columbeanu e mândru de fiica Irina

Irinel Columbeanu ține legătura cu Irina chiar dacă sunt la mii de kilometri distanță unul de altul. Fostul afacerist e mândru de fiica Irina, dar și de educația pe care o primește de la mama ei. Spune că Monica Gabor a învățat-o să facă economii. Duc un trai decent în America, nu unul înconjurat de lux.

„Am vorbit cu fata și îmi spunea că de Ziua Recunoștinței au mâncat rață. Și trebuia să dea 100 de dolari, dar au dat 20 pentru că au cumpărat-o nejumulită, avea penele pe ea și era mai ieftină. Mi-a zis: Am venit acasă și am jumulit-o eu. Sunt bucuros pentru că în America nu e un stil de viață plin de mașini de lux și altele”, a spunea Irinel Columbeanu recent la TV.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă