Așa l-a umilit un jucător de la FCSB pe Dorian Popa: „Hai, mă, pleacă de aici, n-am timp!”

1 săptămână in urmă 13

Cunoscutul vlogger Dorian Popa a trăit un episod urât la un meci jucat de FCSB! Acesta a dorit să facă o poză cu unul dintre jucători, însă a fost refuzat pe un ton dur.

Dorian Popa a recunoscut că întâmplarea l-a marcat profund, iar de atunci nu se mai uită la fotbalul românesc.

Starul a ieșit în evidență după ce a împrumutat bolidul unui jucător din Liga 1.

Dorian Popa, umilit de un jucător de la FCSB: „Hai, mă, pleacă!”

Dorian Popa a ajuns în anturajul roș-albaștrilor cu ajutorul lui Mihai Stoica, iar vlogger-ul nu poate uita un episod de la un meci al roș-albaștrilor.

„Eu eram stelist, dar mi-am luat o ţeapă urâtă. Fiind prieten cu domnul Mihai Stoica şi cu mai mulţi din anturajul celor de la FCSB, m-am dus la un meci. Am luat bilete la VIP, unde stăteau familiile jucătorilor sau chiar unii jucători. Am stat, ne-am uitat la meci, foarte frumos. Eu nu eram atât de cunoscut la vremea respectivă, dar oricum nu are nicio importanţă, puteam să fiu un necunoscut.

Şi m-am dus să fac o poză cu un jucător, nu mai ţin minte cum îl chema, dar e bine că nu mai ţin minte cine era. Lângă el, era şi Latovlevici. Nu mai ţin minte despre ce jucător era vorba, pentru că eu deja începusem să-mi pierd interesul pentru fotbal în urma meciului de la Middlesbrough. Mă mai uitam din când în când, fiind stelist, la meciuri. Iubita mea, care era lângă mine, era mai pasionată de fotbal.

Şi crezi tu că-mi spune acest domn fotbalist? «Hai, mă, pleacă de aici că nu am timp!». Şi eu voiam doar să fac o poză cu el. Apoi, a mai venit un copilaş de 9-10 ani şi i-a spus la fel: «Hai, mă, pleacă! Nu vezi că mă uit la meci?!». Pe de altă parte, Latovlevici a făcut poză cu mine, e un dulce. Din acel moment, mi s-a luat rău de tot de fotbalul din România”, a povestit Dorian Popa, pe canalul de YouTube al lui Andrei Dumitru.

The post Așa l-a umilit un jucător de la FCSB pe Dorian Popa: „Hai, mă, pleacă de aici, n-am timp!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă