Așa ceva doar el putea planifica! Mike Tyson se bate cu Lennox Lewis, Evander Holyfield și Tyson Fury în acest an, apoi se retrage definitiv!

1 lună in urmă 27

Legenda boxului mondial Mike Tyson simte din nou gustul competiției și i-ar plăcea să aibă parte de mai multe lupte la nivel înalt. El vrea ca legendarii Lennox Lewis, Evander Holyfield și Tyson Fury să se bată cu el în 2021.

„Iron Mike” a ieșit din inactivitate la finalul anului trecut pentru un meci demonstrativ împotriva veteranului Roy Jones Jr., terminat indecis.

Planul nebun al lui Tyson ar culmina cu o retragere definitivă, în glorie și cu conturile din nou pline.

Marele Mike Tyson și-a prezentat marele său plan de a lupta cu Lennox Lewis, Evander Holyfield și Tyson Fury înainte de a renunța pentru totdeauna la box

Mike Tyson, legenda americană a greilor, a revenit în activitate într-un meci de excepție împotriva lui Roy Jones Jr., încheiat cu o remiză, în noiembrie anul trecut, o luptă care a generat 65 de milioane de euro din achiziții pay-per-view.

Fostul mare campion, ajuns la 54 de ani, simte din nou gustul competiției și a dezvăluit recent cu cine vrea să pășească în ring înainte de a-și agăța mănușile în cui definitiv.

„Îl vreau pe Evander Holyfield și îl vreau pe Lennox Lewis anul acesta”, a dezvăluit el la podcastul său Hotboxin.

„Îi vreau pe amândoi, vreau să-i primesc pe amândoi anul acesta. Vreau, de asemenea, un meci demonstrativ cu Tyson Fury. Dacă fac asta, chiar dacă îi pot obține doar pe cei doi tipi Lewis și Holyfield, voi spune: «Asta a fost tot, de acum încolo vreau să îmi trăiesc viața».

 Și acestea sunt doar meciuri demonstrative. O să bat toate recordurile mele profesioniste cu meciuri demonstrative”, a explicat Iron Mike planurile sale.

Holyfield l-a învins pe Tyson de două ori până acum și încă nu s-a convenit un contract pentru o a treia luptă

Tyson este în mod clar motivat de o revanșă în fața lui Holyfield și Lewis, deoarece ambii titani l-au învins pe Iron Mike.

Holyfield l-a oprit pe Tyson în a 11-a rundă a întâlnirii lor din 1996 și în meciul de revanșă, celebru, din luna iunie a anului următor, Tyson a fost descalificat pentru că a mușcat urechea adversarului.

Partida Tyson vs Lewis a avut loc în 2002, iar boxerul canadiano-britanic și-a apărat titlurile WBC, IBF, IBO și Ring cu un KO în runda a opta.

Fury așteaptă să vadă ce face contra lui Anthony Joshua

În ceea ce privește o partidă demonstrativă care să genereze munți de bani cu Tyson Fury, rămâne de văzut cât de serioasă ar putea fi această alăturare a celor doi mari luptători.

Cel supranumit „Gipsy King” se pregătește să-l înfrunte pe Anthony Joshua într-una dintre cele mai așteptate confruntări ale greilor din toate timpurile, după ce a fost de acord cu un contract care prevede organizarea a două lupte între cei doi giganți.

The post Așa ceva doar el putea planifica! Mike Tyson se bate cu Lennox Lewis, Evander Holyfield și Tyson Fury în acest an, apoi se retrage definitiv! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă