Așa arată doi părinți fericiți: Stere și Tania Halep au strălucit la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc | IMAGINI EXCLUSIVE

1 lună in urmă 91

Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc, informație dezvăluită de ProSport, iar cei care s-au bucurat cei mai mult de evenimentul special din viața sportivei din România au fost Stere și Tania Halep.

Simona Halep și Toni Iuruc și-au unit destinele vineri, 23 iulie, iar petrecerea organizată de fostul lider mondial și noul ei soț au organizat o petrecere spectaculoasă la vila cuplului din Izvorani, amplasată chiar lângă Comitetul Olimpic, iar imaginile au fost publicate în EXCLUSIVITATE de ProSport.

Stere și Tania au strălucit la nunta fiicei lor cu afaceristul Toni Iuruc și s-a văzut cu ochiul liber că părinții Simonei Halep au fost total de acord cu decizia sportivei de a-și uni destinele cu bărbatul care a mai fost căsătorit în trecut.

Stere și Tania Halep au strălucit la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc

Stere a optat pentru un costum elegant de culoare neagră, în timp ce mama Simonei Halep a purtat o rochie deschisă la culoare, lungă, fără să își lase decolteul sau brațele la vedere.

Mai mult, Stere Halep a fost emoționat pe tot parcursul evenimentului care a avut loc la vila fiicei sale de pe lângă București. Tatăl fostului lider WTA a ținut în mână niște mătănii de culoare maro, la fel cum a procedat și Gigi Becali atunci când fiica sa Teodora s-a măritat.

Cei doi au stat lângă Simona Halep pe tot parcursul petrecerii, dar mai ales în momentul în care sportiva și noul ei soț au întâmpinat invitații la vila acestora din Izvorani în jurul orei 19.30.

Simona Halep a atras toate privirile la petrecere

Dacă Tania Halep a optat pentru o rochie de culoarea bej, lungă, Simona Halep a purtat o rochie scurtă, roșie, cu un umăr gol, destul de largă pe corp. Campioana noastră și-a fascinat soțul cu ținuta sa, iar cei doi au fost de nedespărțit. Aceștia s-au sorbit din priviri pe tot parcursul serii.

Marele eveniment a avut loc la o lună și jumătate de la momentul în care Toni Iuruc i-a pus inelul de logodnă pe deget.

The post Așa arată doi părinți fericiți: Stere și Tania Halep au strălucit la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc | IMAGINI EXCLUSIVE appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă