Așa arată cel mai excentric patron de club, plin de tatuaje și mușchi. A preluat o echipă veche de 109 ani

2 luni in urmă 36

  • Liga 1: Voluntari - Academica Clinceni, vineri, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj - Farul, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Danilo Quarto este noul patronul lui Audace Cerignola

Quarto este plin de mușchi și tatuaje, printre care și unele controversate. De exemplu, el are inscripționat pe corp cuvântul DUX, care provine din latină și care reprezenta un conducător de armată din imperiul roman.

Între timp, acest cuvânt s-a transformat în duce, numai că această sintagmă a fost asiciată cu Benito Mussolini, supranumit "ducele".

Galerie Foto

Echipa preluată de Danilo Quarto, Audace Cerignola, are o istorie de 119 ani și evoluează în Serie D.

La prezentarea oficială, Danilo Quarto a expus obiectivele echipei

"Această echipă a câştigat multe, dar acum ne concentrăm asupra prezentului. Vrem să ne asigurăm că acest oraş glorios va atinge obiectivele pe care ni le dorim. Am făcut nişte schimbări importante, dar nu vi le pot dezvălui.

Promovarea în Serie C este visul tuturor și e aşteptat de 85 de ani. Ar fi frumos să putem sărbători aşa 120 de ani de la înfiinţarea clubului. Dar respectăm pe toată lumea și va fi un campionat dificil.

Vom fi pregătiți, formăm o echipă de jucători de calitate, dar totuşi nu ne grăbim. Vrem oameni care să transpire pentru aceste culori şi care pot să le onoreze. Nu vrem oameni cu idei confuze", a spus Danilo Quarto la prezentarea oficială, potrivit publicației Foggiatoday.

Danilo Quarto, care este noul președinte al echipei Audace Cerignola, este patron al unei firme de pază și protecție și a mai fost acționar la Bari.

Etichete: danilo quarto , audace cerignola , patron tatuaje
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă