Așa arată cea mai puternică femeie din lume. Are 35 de ani și practică culturismul de la 17 ani

1 lună in urmă 37

Așa arată cea mai puternică femeie din lume. Are 35 de ani și practică culturismul de la 17 ani

Mersul la sală în mod frecvent și găsirea unui echilibru alimentar și fizic pentru a duce o viață sănătoasă este un ideal după care tânjesc cei mai mulți oameni. Concursurile de fitness sunt tot mai numeroase, iar categoriile se diversifică mereu: culturism, bodybuilding clasic, physique, fitness clasic, figure, bikini fitness.

Culturismul feminin e un sport care s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani, tot mai multe tinere alegând să-l practice. Culturistele sunt criticate adesea pentru că își pierd feminitatea și exagerează cu masa musculară.

Totuși, există și femei extrem de apreciate pentru felul în care au reușit să-și modeleze trupul. În această categorie se numără și Kristen Nun, o tânără de 35 de ani care practică culturismul de la 17 ani.

În ultimii 18 ani, Kristen și-a lucrat corpul în sala de fitness. Obișnuiește să meargă la sală șase zile pe săptămână, iar fiecare antrenament durează câte două ore.

Aspectul fizic al lui Kristen i-a făcut pe oameni să o numească „cea mai puternică femeie din lume”.

S-a născut în Kansas, din SUA, în mai 1985. În adolescență a început să joace fotbal, iar ulterior și-a descoperit pasiunea pentru culturism. Acum e într-o relație cu Robert James Martin, model de fitness.

Ce mănâncă tânăra culturistă

Mâncărurile pe care le include cel mai des în meniu sunt somon, broccoli și cartofi dulci. De regulă încearcă să aibă un regim alimentar echilibrat și sănătos.

Accidentare groaznică: un culturist şi-a distrus pieptul la un antrenament! Ce i-au spus medicii VIDEO

Totodată, culturismul poate fi și un sport periculos, având loc des tot felul de accidente, chiar și pentru sportivii cu experiență.

Ryan Crowley, culturistul cunoscut drept „Big Rig”, a suferit o accidentare horror în timpul unui antrenament cu Larry Wheels. Sportivul şi-a rupt complet muşchiul pieptului în timp ce făcea exerciţii cu greutăţi.

Ryan Crowley, in varsta de 23 de ani, a avut nevoie de o operatie si va trebui sa treaca printr-o perioada lunga de recuperare inainte de a se putea apuca din nou de treaba. Din pacate pentru el, asigurarea medicala nu acopera procedura la care trebuie sa fie supus, iar Larry Wheels a facut un apel pe contul sau de Instagram pentru a resuti sa-l ajute sa stranga banii necesari.

„Dupa cum puteti vedea, accidentarea este devastatoare. Ii ameninta cariera. El este din Marea Britanie, iar asigurarea sa medicala nu ii acopera operatie. Va rog sa ajutati un frate de-al meu sa revina pe drumul cel bun si sa se intoarca la singura sa pasiune adevarata”, a fost mesajul transmis de legendarul culturist.

Ryan Crowley a fost operat, apoi a oferit primele declaratii de pe patul de spital. Tanarul in varsta de 23 de ani a spus ca doctorii au trebuit sa refaca tendonul pentru a-i prinde muschiul pieptului inapoi pe os, operatia durand cu trei ore mai mult decat se asteptau. Medicii i-au spus ca acest gen de ruptura este, in cele mai multe cazuri, inoperabila, dar ca operatia a decurs bine, muschiul a putut fi atasat.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă