Așa a calculat profesorul Pustai șansele Dunării Călărași să prindă play-off-ul: "Binomul Newton dezvoltat la puterea a patra"

2 săptămâni in urmă 3

Media: Fotbal Club, luni, 19:30, Digi Sport 1

Media: Digi Sport Special, luni, 21:30, Digi Sport 1

Cristi Pustai: "Au fost 16 variante pentru noi la egal"

"Aveam și varianta egalului, am făcut atâtea calcule în săptămânile astea! Penultima etapă a fost destul de încurcată și nu cred să fi fost în istoria fotbalului cu o etapă înainte de play-off, când 11 echipe să aibă șanse și niciuna să nu fie desprinsă.

Dar cred că de asta e frumos fotbalul, că ne trece prin aceste momente, ne învață să știm să pierdem, dar și să ne bucurăm când câștigăm. Au fost 16 variante pentru noi la egal, pentru că, din start, eram noi și Farul cu 32, iar Viitorul avea 33.

În rest era de calculat, cu binomul Newton dezvoltat la puterea a patra, erau combinările aici: o variantă de două, o variantă de 6, patru de câte 3, șase de câte 4, pareu de câte 5, 16 în total. Am calculat. În cele mai multe variante aveam șanse dacă nu câștiga Clujul. Dar drept să vă spun, nici nu știu rezultatele", a explicat Cristi Pustai.

VIDEO cu declrația lui Cristi Pustai:

Dunărea Călărași - Viitorul Pandurii Tg. Jiu 2-1

Dunărea Călărași a învins cu 2-1 Viitorul Pandurii Tg. Jiu, însă a fost condusă încă din minutul 7, după un penalty. În cele din urmă, Alami a egalat chiar înainte de pauză, iar Ariel Lopez a adus victorie în minutul 52.

"Grupul frumos pe care l-am format aici, pentru că am avut un an foarte greu. Așa ne-au dus jocurile și rexultatele, să stăm pe ultimul joc,m în care practic cântărea munca grea pe care am depus-o în acest sezon regulat. Asta cred că ne-a ținut dorința asta de a ne bucura de munca depusă", a spus Pustai la final.

VIDEO cu rezumatul meciului Dunărea Călărași - Viitorul Pandurii Tg. Jiu 2-1:

Etichete: ultima etapa , liga 2 , cristi pustai , dunarea calarasi , viitorul pandurii tg jiu , dunarea calarasi viitorul pandurii tg jiu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă