”Aș vrea să marchez din pasa lui și să o punem de o manea”. Dennis Man, ironizat și după golul din Islanda

1 lună in urmă 18

  • Preliminarii CM: Cipru - Rusia, sâmbătă, ora 19:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Ucraina - Franța, sâmbătă, 21:45, Digi Sport 1

Echipa națională a României a revenit cu șanse reale în cursa pentru calificarea la CM 2022, după victoria cu Islanda, scor 2-0. Dennis Man, omul care a deblocat tabela la Reykjavik, a fost luat în vizor de Viorel Moldovan (49 de ani) și înainte, dar și după meci.

Viorel Moldovan, o nouă ironie la adresa lui Dennis Man: ”Aș vrea să marchez din pasa lui și să o punem de o manea după aceea”

În cursul acestei săptămâni, Man a recunoscut că ascultă destul de multe manele, fapt ce l-a deranjat pe Viorel Moldovan. După ultimul fluier de la Reykjavik, fostul internațional român a vorbit despre problemele lui Mirel Rădoi din compartimentul ofensiv, fără a uita să-l mai ”taxeze” o dată pe Dennis Man.

Echipa națională avea nevoie de această victorie, să obțină un capital de încredere, mai ales pentru jucători. Veneam după patru înfrângeri consecutive, era un moment oportun și important pentru echipa națională să câștige acest joc.

Opțiuni reduse pentru Rădoi în perspectiva celor două jocuri în compartimentul ofensiv. Trebuie să câștigăm tot, să luăm cele șase puncte.

Hai în Digi Online să vezi ce-a însemnat mandatul lui Trump și efectele acestuia în politica internă și externă! Azi de la 22:00, numai pe Digi World!

Chiar glumeam. Chiar glumeam, să se orienteze spre Ciprian (n.r.- Marica) și spre mine, chiar dacă am pus câteva kilograme. Cine știe, aș vrea să marchez din pasa lui Dennis Man și să o punem de o manea după aceea”, a declarat Viorel Moldovan, citat de sport.ro.

  • 70 de selecții și 25 de goluri a adunat Viorel Moldovan pentru reprezentativa României.
  • 10 meciuri și 2 reușite sunt cifrele lui Dennis Man pentru ”tricolori”.

La finalul duelului cu Islanda, Dennis Man i-a dat replica lui Viorel Moldovan: "Unii nu au înțeles întrebarea. N-am numit ce melodii mă motivează pe mine.

Dacă merit să fiu judecat pentru că ascult un gen muzical, nu am ce să fac mai mult. Nu e treaba mea. Fiecare poate să-și dea cu părerea. Dacă unii oameni așa cred că e bine să vorbească, eu nu am ce să fac", a declarat Dennis Man.

VIDEO Islanda - România 0-2

Etichete: viorel moldovan , dennis man , preliminarii cm 2022 , islanda - romania , atacant romania
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă