”Aș întreba un român cât de repede crede că are autostradă de la Târgu Mureș la Iași!”.

1 lună in urmă 1

UEL: Real Sociedad - Manchester United, joi, 19:45, Digi Sport 1

UEL: Benfica - Arsenal, joi, 22:00, Digi Sport 1

Omul de afaceri din Botoșani crede că mai marii fotbalului românesc sunt de fapt cei care tergiversează implementarea acestui sistem VAR în fotbalul românesc.

"Aș întreba un om din România cât de repede crede că are autostradă de la Târgu Mureș la Iași… cam așa e și cu VAR-ul. Nu mai cred pe nimeni, în momentul de față, că se vrea introducerea VAR.

Eu cred că Federația și Liga nu vor! Sunt convins că și în Liga 1 sunt mulți care nu vor!", a spus Iftime, la AS.ro.

Tirada FCSB-ului la adresa arbitrajelor continuă! Asistentul Alexandru Cerei, "luat la ochi": "Nu a vrut să vadă"

MM Stoica, managerul general de la FCSB, "a pus tunurile" pe un alt membru al brigăzii care a condus partida Hermannstadt - FCSB 1-0.

Oficialul roș-albaștrilor l-a acuzat pe arbitrul asistent Alexandru Cerei că "nu a vrut să vadă" intervenția lui Sântean asupra lui Octavian Popescu.

Mihai Stoica a criticat dur arbitrajele din ultima vreme din Liga 1 în contextul în care echipa lui Toni Petrea a contestat vehement modul în care a fost tratată de "cavalerii fluierului" în 2021.

La duelul cu Hermannstadt, pe lângă penalty-ul acordat sibienilor, MM l-a acuzat pe asistentul lui Cătălin Popa, Alexandru Cerei, că nu s-a implicat în faza în care Sântean l-a lovit cu cotul pe Octavian Popescu.

MM Stoica, managerul general al FCSB-ului: "M-a șocat atitudinea asistentului Cerei"

"Cu Hermannstadt, un fault la portar a fost transformat în penalty. Dar ceea ce m-a șocat, a fost atitudinea asistentului Cerei. A văzut că Octavian Popescu a fost lovit de Sântean. Se uita în direcția asta și nu a vrut să vadă! Mă gândesc: 'Nu trebuia să vadă'?", a spus MM Stoica, la emisiunea Fotbal Club.

Oficialul de la FCSB i-a luat la "țintă" pe Cătălin Popa și Istvan Kovacs:  "La Cătălin Popa te aștepți să facă prostii, dar nu în aceeași direcție. Nu se explică de ce Cătălin Popa e delegat în continuare, după ce a viciat meciul UTA Arad - Dinamo. Așa s-a întâmplat să vicieze meciul nostru de la Mediaș, cu Hermannstadt.

La Istvan Kovacs nu te aștepți neapărat să facă prostii, dar aroganța lui îl face să pară intangibil. M-aș mira să inventeze Benga, despre care am auzit că e foarte credincios, ce a spus despre el. Știe cineva că Istvan Kovacs stă de ani de zile la Cluj, deși el figurează pe listă ca arbitru din Carei?", a mai declarat MM Stoica.

Etichete:
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă