Arturo Vidal este oficial jucătorul lui Inter Milano! Fostul jucător al Barcelonei a ajuns în Italia la preț de Liga 1

4 weeks ago 1

Arturo Vidal (33 de ani) a fost transferat de către Inter Milano de la Barcelona, aceasta fiind una dintre cele mai importante mișcări de pe piața de transfer europeană.

Transferul mijlocașului defensiv chilian a fost anunțat oficial de către formația milaneză. Vidal revine astfel sub comanda lui Antonio Conte, care l-a mai antrenat în perioada 2011 și 2014 la Juventus.

Arturo Vidal a ajuns în Italia la preț de Liga 1

Presa spaniolă arată că Vidal a costat-o pe Inter doar un milion de euro, la această sumă putând fi adăugate bonusuri de performanță. Astfel, se poate zice că fotbalistul din Chile a venit în Italia la prețul unui jucător din Liga 1. De exemplu, Alex Cicâldău a costat-o pe Universitatea Craiova suma de un milion de euro, în 2018, acesta venind de la FC Viitorul.

În trecut, Vidal a mai jucat pentru Colo Colo, Bayer Leverkusen, Juventus și Bayern Munchen. Arturo Vidal este al treilea mijlocaș de care echipa catalană se desparte în această perioadă de mercato, ceilalți doi fiind Ivan Rakitic și Arthur Melo.

Tras pe linie moartă de Ronald Koeman, noul tehnician al Barcelonei, Vidal va primi un salariu uriaș la Milano, nu mai puțin de 6 milioane de euro vor intra anual în contul jucătorului ajuns la 33 de ani, un contract excelent din punct de vedere financiar dată fiind vârstă înaintată a mijlocașului, anunță La Gazzetta dello Sport.

Antonio Conte a dat emoții conducerii lui Inter. A vrut să plece

Tehnicianul adus pentru noul proiect al lui Inter a avertizat în repetate rânduri că este posibil ca în această vară să părăsească formația, întrucât nu este mulțumit de modul în care funcționează conducerea și a catalogat clubul ca fiind „slab”, ceea ce a stârnit rumoare în rândul fanilor.

Ulterior, după ședința cu finanțatorul Steven Zhang, Conte a revenit la sentimente mai bune și a luat decizia să continue la Milano. Presa italiană a speculat că patronul Zhang i-ar fi promis investiții masive pentru viitorul sezon pentru ca Inter să poată lupta pentru câștigarea campionatului în ediția de campionat ce va porni la drum weekend-ul viitor.

 

The post Arturo Vidal este oficial jucătorul lui Inter Milano! Fostul jucător al Barcelonei a ajuns în Italia la preț de Liga 1 appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools