Artistul Tavi Colen și partenera lui, Emma Ștefan, vacanță în Italia. Cum au fost surprinși

1 lună in urmă 21

Tavi Colen, fostru membru Talisman, în vârstă de 54 de ani și partenara lui,  Emma Ștefan, în vârstă de 34 de ani, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape 10 ani. Cei doi au o relație discretă, însă, recent, de ziua de naștere a Emmei, artistul a postat un mesaj emoționant pe contul de socializare.

Emma de la ZU, aşa cum o ştiu toţi fanii matinalului „Morning ZU” cu Mihai Morar şi Daniel Buzdugan și iubitul ei s-au relaxat zilele acestea în Italia. Cei doi au postat imagini din vacanță, pe contul de socializare.

mario-fiul-lui-tavi-colen-vacanta-in-italia-toscana-8Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„Stau câteodată într-un colţ şi mă uit la făptura asta frumoasă, care pare firavă şi chiar nu mă prind de unde e atâta energie în ea. De unde atâta ambiţie şi voinţă de a reuşi şi cum naiba face să o iubească absolut toată lumea.

O admiraţie de necuprins mă face să mă înclin în faţa ei văzând câte a reuşit în viaţă până acum şi mândria că a ales să stea lângă mine atâţia ani e de nedescris! A învăţat să devină doamnă, copil zgubilitic fiind, câteodată mamă.

A învăţat că a dărui e un har, a învăţat să cânte beton, dacă mă întrebaţi, deşi, aici, n-am lăudat-o ca să nu şi-o ia în cap. A învăţat să ţină o familie unită şi chiar şi o formaţie unită…

Pentru toate astea îţi mulţumesc, te preţuiesc şi te iubesc! La mulţi ani, pipoţica mea!”, a scris de Tavi Colen în iunie, de ziua iubitei sale.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă